Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

TENDA HOTEL


Descriere

Tenda este un hotel linistit, construit intr-o zona care faciliteaza plimbarile in natura. Datorita amplasarii langa plajele cu nisip din Gumbet, hotelul promite o vacanta de neuitat, unde voia buna si relaxarea nu lipsesc.
Localizare: Tenda Hotel este situat la doar 400 m de centrul orasului Gumbet, la 2 km de centrul orasului Bodrum si la 45 km de aeroport.
Facilitati camere: Hotelul are 163 camere duble standard (maxim 2 + 1 persoane), 31 camere pentru familii (maxim 4 persoane) si 2 king suite room - compusa dintr-un dormitor si o camera de zi (maxim 4 persoane). Toate camerele au balcon si podele ceramice, cabina de dus, baie cu WC, uscator de par, linie telefonica directa, seif si minibar.
Facilitati hotel: Hotelul dispune de un restaurant tip bufet suedez, cu o capacitate de 350 persoane in interior si 150 in aer liber, bar la piscina, centru de fitness, mini club (4-12 ani), mini discoteca, programe de divertisment pe parcursul zilei, muzica live doua zile pe saptamana, animatie.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.