Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

PETUNYA BEACH RESORT


Descriere

Localizare: Hotel Petunya Beach Resort Bodrum este situat la 45 km de aeroportul Bodrum, la 11 km de Bodrum, in Ortakent, pe malul marii.
Facilitati camere: Hotelul a fost construit în 1992, suprafata totala de 8000 mp, ultima renovare a fost facuta în 2011. Hotelul este format din noua cladiri de doua etaje: 251 camere standard (inclusiv 1 camera pentru persoane cu handicap, max. 2+1 persoane, 19-24 mp).
Camerele dispun de duș, telefon cu linie directa, TV, TV prin satelit / cablu, minibar, pat dublu, individuale, incalzire autonoma cu aer condiționat, seif, balcon, scaun cu rotile, baie cu handicap.
Facilitati hotel: Bar, recepție 24 de ore, grădină, camere pentru nefumători, check-in/check-out express, seif, magazine în hotel, fumatul interzis peste tot, aer condiționat, zonă de plajă privată, restaurant (à la carte), restaurant (bufet), snack bar, terasă.
Activități: Teren de tenis, saună, centru de fitness, sala de jocuri, spa & centru de wellness, masaj, teren de joacă pentru copii, tenis de masă, darts, caiac, baie turcească / baie de aburi, piscină în aer liber (deschisă în sezon)
Servicii: Babysitting / servicii pentru copii, spălătorie, curățătorie chimică, bărbier / salon de frumusețe, schimb valutar, magazin de suveniruri / cadouri,inchirieri auto, fax / copiator, animatori, meniuri cu diete speciale (la cerere), transfer de la aeroport (contra cost).
Internet: WiFi este disponibil în toate zonele și se aplică taxe.
Animale de companie: nu sunt permise.

Website hotel: http://petunyahotel.com/

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.