Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

PERDIKIA HILL FAMILY RESORT


Descriere

Localizare: Hotel Perdika Hill este situat într-o parte naturală și pitoreasca din satul Ovacik, cu vedere la munte Babadag. Ovacik este la aproximativ 59 km de Aeroportul Dalaman.
Facilitati camere: Confortabile și elegante camerele și apartamentele de la Perdikia Hill Hotel sunt distribuite pe parcursul a 8 blocuri așezate în grădini și în jurul piscinei. Camerele duble sunt dotate cu aer condiționat și au paturi duble / twin, o baie proprie, TV prin satelit și un telefon, un uscător de păr, un seif (taxa locala) și un balcon. Apartamentele sunt dotate în mod similar și au unul sau două dormitoare, un living cu o canapea extensibilă și o chicinetă. Apartamentele de 2 camere sunt în stil duplex.
Facilităţi hotel: Perdikia Hotel dispune de o piscină în aer liber, cu o secțiune pentru copii și o terasă de relaxare cu șezlonguri gratuite și umbrele de soare, înconjurată de zone de gradina frumoase.
Restaurantul oferă mese tip bufet la toate serviciile și există, de asemenea, un bar, ambele cu terase în aer liber, un snack-bar și un lounge cu TV. Divertismentul include un club pentru copii și muzică de seară și spectacole pe terasa de la piscină.
Facilitățile de agrement includ o sală de gimnastică, teren de tenis (instructor disponibil), volei, mini fotbal, baschet, o sală de jocuri cu mese de biliard, tenis de masă, jocuri de societate, un club de sănătate cu jacuzzi (maseur și cosmetician disponibil) și loc de joaca pentru copii.
Complexul dispune de un minimarket și serviciile includ o recepție deschisă 24 de ore, schimb valutar, spalatorie, excursii de o zi, room service și un serviciu de transfer zilnic la plajă.

Website hotel:

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.