Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

PASA BEACH HOTEL


Descriere

Hotel Pasa Beach se afla localizat la 30 m fata de plaja, la 3 km de Marmaris, la 5 km de Icmeler, la 90 km de aeroportul Dalaman.
Facilitati camere: Hotelul dispune de doua cladiri principale, cladirea A cu 99 camere cu vedere laterala la mare ce au 28 mp, baie cu cada si cladirea B cu 327 camere ce au 24 mp, dintre care 279 camere cu vedere la uscat, 45 camere cu vedere partiala la mare, 3 camere pentru persoane cu dizabilitati. Aceste camere au doar dus.
Toate camerele au aer conditionat, balcon, tv cu plasma prin satelit, minibar, seif, uscator de par.
Facilitati hotel: Hotelul dispune de restaurant interior, exterior, piscina exterioara cu tobogan in cladirea B si doua piscine pentru copii, o piscina exterioara in cladirea A si o piscina pentru copii, o piscina interioara, bar la piscina, lobby bar, night club, aer conditionat in locurile publice.
Contra cost: centru spa, peeling, masaj, baie in spuma, masti de namol, minibar (gratuit doar in ziua sosirii), spalatorie, seif in camera (2 euro/zi), coafor, doctor, babysitter, market, room sercvice, restaurant a la carte, ice cream, wi-fi in camera si in zonele publice ( 2 euro/zi)
Plaja: Plaja privata cu nisip si pietricele. Sezlonguri, umbrele si saltelele sunt gratuite.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.