Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

ORKA SUNLIFE RESORT & SPA


Descriere

Localizare: Hotel Orka Sunlife Resort & Spa este situat într-o zonă liniştită cu vedere uimitoare la Muntele Babadag şi plaja staţiunii Oludeniz mai jos, acest hotel nou este la doar 1,2 km de Hisaronu şi la 3km de plajă.
Facilitati hotel: Hotel Orka Sunlife Resort & Spa are 4 piscine, inclusiv piscina în aer liber, o piscină cu tobogane și o piscină pentru copii, stabilita în mijlocul terase amenajate și grădini amenajate . Alte facilități de agrement includ un centru spa cu o baie , camera de aburi turcească și un meniu de tratamente de masaj , o piscină interioară , o sală de gimnastică de fitness , un loc de joacă pentru copii , mese de biliard și tenis de masă . Hotelul organizează activități în timpul zilei , cum ar fi cursuri de fitness , fotbal și waterpolo, de asemenea, un club pentru copii , spectacole de seară și nopți tematice .
Restaurantul principal este tip bufet , 2 restaurante à la carte , un bar în hol , un bar cu terasă , un bar discotecă și un bar lângă piscină .
Facilități și servicii disponibile pentru oaspetii include Wi-Fi în zone publice , recepție 24 de ore, room service și un serviciu de transfer la plajă .
Facilitati camere: Toate camerele sunt cu aspect modern și contemporan . Camerele au un duș, un balcon cu vedere la grădină sau la mare , WiFi , un televizor , un telefon , un uscător de păr , un mini-bar și aer condiționat .

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.