Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

MARBEL HOTEL


Descriere

Hotel Marbel by Palm Wings (face parte din lantul hotelier Palm Wings) a fost proiectat în art deco şi construit cu şapte etaje si cu conceptul de ospitalitate mediteraneeana, fiind cunoscut ca unul dintre cele mai rafinate hoteluri, situat în centrul Kusadasi.
Facilitati hotel:
Locatia este magnifica cu piscină în aer liber cu terasă la soare, piscină pentru copii şi bar la piscină înconjurată de vegetaţie mediteraneană luxuriantă. Piscină, secțiune piscină pentru copii, restaurant interior si exterioara, bar la piscina, Lobby Bar, Tea Coffee Lounge, baby sitter, spălătorie si curățătorie chimică , piata, parcare, seif la receptie, saună, baie turcească, masaj, sală de fitness, salon de coafură , sala de lectură, TV, curte de tenis, proiector tenis , echipament de tenis, tenis de masă, medic de gardă.
Facilitati camere:
Camere standard: aer condiționat, muzica, TV satelit, telefon direct (cu taxă), mini bar (contra cost), duș, WC, uscător de păr, balcon.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.