Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

LUJO HOTEL BODRUM

   Comca Sokak, 48450 Guvercinlik, Turkey, Bodrum, Turcia Vezi locatia pe harta


Descriere

Descriere: Lujo Bodrum A`la Carte All Inclusive este un hotel de lux.
Localizare: Situat în statiunea Guvercinlik, la 20 km de orasul Bodrum si 15 km de aeroportul Milas.
Plaja: 3 plaje private (500m plaja cu nisip, 100m plaja alba cu nisip pentru copii, 200m plaja cu nisip fin pentru relaxare 'silence beach')
Dotari camere: Toate camerele sunt decorate luxos și beneficiază de balcon sau terasă privată. Amenajate în niște structuri din piatră spectaculoase, vilele au piscină privată și grădină. Camerele din pădure, umbrite de pini, oferă vedere magnifică la mare. Toate camerele sunt dotate cu aer condiţionat şi TV cu ecran plat cu canale prin satelit. Unele unități au și zonă de relaxare. Fiecare cameră are baie privată. Facilitățile includ halate de baie, papuci și articole de toaletă gratuite.
Facilitati generale: Acesta are un centru spa și 4 piscine în aer liber, fiecare cu design diferit. De asemenea, există un parc acvatic, un restaurant şi un bar. Oaspeții au la dispoziție WiFi gratuit în întreaga proprietate, precum şi parcare privată gratuită. Acestia au la dispoziție mai multe opțiuni rafinate de luat masa, iar restaurantul principal oferă preparate a la carte nonstop și mâncăruri din 6 bucătării diferite seara. Oferind un cadru destins, restaurantul Teppanyaki servește mâncăruri delicioase din carne și fructe de mare proaspete, alături de diverse cocktailuri și vinuri. La barul Pablo Esco oaspeții se pot delecta cu whisky vechi și trabucuri premium rulate manual.
Facilitati copii: Hotelul ofera meniu pentru copii la restaurant, loc de joaca pentru copii, la cerere lapte pentru copii la miezul noptii, termometru digital pentru copii, canale TV destinate pentru copii, activitati de divertispent pentru toate grupurile de copii, piscina pentru copii, produse cosmtetice si de baie speciale pentru copii, club pentru copii.
Alte informatii: Oaspeții au la dispoziție mai multe opțiuni rafinate de luat masa, iar restaurantul principal oferă preparate a la carte nonstop și mâncăruri din 6 bucătării diferite seara. Oferind un cadru destins, restaurantul Teppanyaki servește mâncăruri delicioase din carne și fructe de mare proaspete, alături de diverse cocktailuri și vinuri. La barul Pablo Esco oaspeții se pot delecta cu whisky vechi și trabucuri premium rulate manual. Acest hotel pune la dispoziție facilități pentru sporturi nautice, ciclism și pescuit. De asemenea, oaspeţii se pot bucura de masaje şi tratamente corporale relaxante la centrul spa. Oaspeții au la dispoziție un centru modern de fitness.
Proprietatea oferă un serviciu gratuit de transfer.

Website: http://www.lujohotel.com/

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Locatie