Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

HOTEL PELIN


Descriere

Hotel Pelin este situat pe plaja Calis, Fethiye, este unul dintre cele mai bune hoteluri din Calis. Locuri de interes din apropiere sunt Fethiye (4.5 km), Oludeniz (18 km) și Saklikent (45 km). Aeroportul Dalaman este de aproximativ 50 km de hotel.
Facilitati camere: Toate camerele cu balcon, aer condiționat, TV, telefon direct, dus, uscator de par, seif (contra cost), minibar. Toate au vedere la grădina pitorească sau la Marea Mediterană.
Facilitati hotel: Hotelul Pelin oferă o terasă mare cu şezlonguri şi umbrele de soare. Are un centru de fitness bine echipat. Pentru a se relaxa, oaspeţii pot alege un tratament de masaj sau pot face o baie în piscina în aer liber, deschisă în funcţie de sezon. Oaspeţii mai tineri se pot distra la locul de joacă sau în camera de jocuri.
Micul dejun tip bufet, cu preparate internaţionale şi tradiţionale turceşti, este servit în fiecare dimineaţă în restaurantul hotelului. Barul oferă băuturi reci, răcoritoare.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.