Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

HOTEL MAVI KUMSAL


Descriere

Localizare: Hotel Mavi Kumsal este situat la 35 km de aeroportul Bodrum, la 1 km de centrul orasului Bodrum, pe malul marii. Construit in anul 1995, cu o suprafata totala de 17 000 mp, ultima renovare : 2008.
Facilitati camere: Exista un total de 177 camere si 400 de paturi. 85% din camere au vedere la mare. Camerele sunt dotate cu aer condiționat, bar, minibar, televiziune prin satelit, uscător de păr, seif în cameră, telefon, baie cu duș, wc în baie, balcon / terasă, zonă de relaxare, terasă cu vedere la mare sau gradina, camera pentru persoanele cu handicap, room service.
Facilități hotel: Hotelul dispune de servicii medicale cu plata, coafor cu taxă, tenis de masă (gratuit), darts, jocuri, billard (cu taxă), muzică live in unele seri din Iulie-August, șezlonguri și umbrele de soare sunt oferite gratuit la plajă și zona de piscină.
Relaxare(gratuit): baie turceasca, sauna, baie cu aburi, jacuzzi, sala de fintess, aerobic, aqua-aerobic, biliard (garantie), baschet, mini-fotbal, mini-golf, 2 terenuri de tenis cu suprafata dura (ziua), inchirierea echipamentului de tenis, tenis de masa (garantie), windsurfing, darts , program de animatie, discoteca (cu intrare), muzica live, sporturi acvatice fara motor, maxi-taxi pana la Bodrum : de 3 ori/zi.
Contra cost: masaj, centru SPA, internet-cafe, nocturna terenului de tenis, internet wireless (in lobby), cursuri de diving, sporturi acvatice cu motor.
Facilitati copii: bufet, piscina, loc de joaca, mini club (4-12 ani), bona (contra cost).
Plaja: Plaja proprie. Platforma. Bar pe plaja : gratuit. La piscina si pe plaja: umbrele, sezlonguri, saltele : gratuit. Prosoape de plaja : gratuit (garantie).

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.