Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

GRAND BELISH RESORT & SPA


Descriere

Hotel Grand Belish Beach Resort este un hotel confortabil, cu un frumos loc de joaca pentru copii.Hotelul este specific pentru familiile cu copii.
Localizare: Hotel Grand Belish Beach Resort este situat la 100 km de aeroportul Izmir, la 15 km de centrul orasului Kusadasi, pe malul marii.
Facilitati hotel: Hotelul dispune de restaurant principal, restaurant a la carte, lobby bar, bar la piscina, bar pe terasa, disco bar, Vitamin bar, sala de conferinte, parcare. Hotelul dispune de piscina exterioara si piscina interioara.
Facilitati camere: Toate camerele dispun de: mocheta, LCD-32 inch, telefon, seif, mini-bar, grup sanitar propriu, uscator de par.
Tipuri de camere:
Standard room: (27 mp) - sunt camere cu vedere la mare, capacitate maxima 2+1 sau 3 adulti. Au balcon, mocheta, minibar (contra cost), TV - satelit LCD, telefon, uscator de par, baie cu cada, aer contitionat centralizat, seif, internet cu cablu si wi-fi.
Large room: (36 mp) - sunt camere ce au 1 pat matrimonial si un pat simplu, au vedere la mare, capacitate 3+1 sau 4 adulti.
Au balcon, mocheta, minibar (contra cost), TV - satelit LCD, telefon, uscator de par, baie cu cada, aer contitionat centralizat, seif, internet cu cablu si wi-fi.
Superior room: (54 mp) - sunt camere cu 1 dormitor cu pat dublu si o sufragerie cu 2 canapele extensibile si au usa de conexiune intre ele, capacitate 4+1.
Facilitati agrement: Terenuri de tenis, teren de basket, mini fotbal, sporturi de apa, club de noapte, sala de jocuri, acces internet, baie turceasca, Jacuzzi, centru wellness si centru spa.
Facilitati pentru copii: Piscina pentru copii.
Facilitati plaja: Plaja de nisip. Sezlonguri si umbrele - gratuit. Prosoape de plaja: cu garantie.
Piscina: umbrele de plaja si sezlonguri - gratuit.
Facilitati fara plata: Sali de conferinta, internet WI - FI in receptie, baie turceasca, sauna, aerobic, parcare.
Facilitati cu plata: Baby sitter, coafor, magazine de suveniruri, servicii medicale, spalatorie si curatatorie, inchiriere de masini, telefon, fax, internet cafe, centru Spa, torturi aniversare.
Activitati de agrement:
Fara plata: tenis, echipament de tenis, tenis de masa, volei de plaja, darts, baie turceasca, sauna, fitness, programe de animatie, muzica live, billiard, cinema, minidisco, miniclub si loc de joaca pentru copii, gimnastica de dimineata, gimnastica in apa, polo de apa, step aerobic.
Cu plata: sala de jocuri.

Website hotel: http://www.grandbelish.com/

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.