Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

ALKAN HOTEL


Descriere

Această proprietate este situata la 100 de metri de plaja, Hotelul Alkan are piscină în aer liber, recepţie cu program nonstop şi acces Wi-Fi gratuit în zonele publice.
Camerele au aer condiționat, frigider, TV și balcon cu vedere. Baia privată are uscător de păr şi articole de toaletă gratuite.
Restaurantul Hotelului Alkan serveşte meniuri à la carte cât și opţiuni de bufet, iar oaspeții pot lua masa în interior sau în aer liber lângă piscină. Micul dejun poate fi savurat în stil bufet sau în camere. Barul este locul ideal pentru a savura băuturi alcoolice şi nealcoolice.
Oaspeții pot sta la soare pe şezlongurile de la piscină. În plus, există o piscină pentru copii şi facilități de biliard. Hotelul oferă room service, spălătorie şi birou de turism.
Aeroportul Dalaman se află la 95 km de Hotelul Alkan. Un serviciu de transfer poate fi organizat la cerere și la un cost suplimentar.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.