Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

WINSLOW INFINITY APARTHOTEL

   7 Karamanitsa Str, 2770 Bansko, Bulgaria, Bansko, Bulgaria Vezi locatia pe harta


Descriere

Localizare: Winslow Infinity & Spa este situat la aproximativ 400m de telegondola si 2 km de centrul orasului Bansko.
Facilitati hotel: acces internet WI-FI, credit card, parcare (gratuita), garaj (contra cost), programe animatie, piscina interioara, restaurant , bar, meniu pentru vegetarieni, meniu pentru copii, lobby bar, jocuri mecanice, biliard, sala sporturi, inchirieri biciclete, scoala de schi/ snowboard, depozit de schi/snowboard, patut pentru infanti (contra cost), loc de joaca, programe divertisment, bona (la cerere), centru wellnes, fitness, sauna, aroma sauna, masaj, baie de aburi, camera de relaxare, jacuzzi, servicii spalatorie, inchiriere fier de calcat, shuttle bus la gondola
Facilitati cazare: Construit în 2008, hotelul dispune de trei cladiri (fara conexiune între ele), 5 etaje, lift, 50 de unitati de cazare: Studio aprox. 30-40mp. - O camera cu un pat dublu, fara posibilitate de pat suplimentar. Apartament cu 1 dormitor , aprox. 55mp - Un dormitor cu un pat dublu sau paturi twin si o camera de zi cu canapea extensibila dubla. Apartament cu 2 dormitoare aprox. 60-100mp. - Doua dormitoare (cu paturi twin sau cu un pat dublu), precum si o camera de zi cu canapea dubla extensibila. Apartament cu 3 dormitoare - trei dormitoare cu un pat dublu sau paturi twin. Toate unitatile au balcon, încalzire individuala, bucatarie (cuptor cu microunde, tacamuri / ustensile, ceainic, prajitor de paine, plite de gatit, aspirator, frigider), TV satelit, telefon, internet, parchet / podea cu gresie, baie cu dus si cada. Unele apartamente au semineu. Lemnul pentru semineu poate fi furnizat la cerere contra cost
Facilitati copii: Patut (la cerere, contra cost), scaune inalte in restaurant, loc de joaca pentru copii, bona (la cerere, contra cost), animatie pentru copii.
Servicii gratuite: Piscina(12m.x6m.), baie de aburi, sauna, sala fitness, Wi-Fi, transfer de la statia teleschiului (program).
Servicii contra cost: Biliard, masaj, jacuzzi, baie turceasca, etc
Parcare: Este disponibila parcare in garaj – contra cost sau la o locatie in apropiere gratuita.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Locatie