Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

VIHREN PALACE

   Bansko 2770 Str Pere Toshev 2, Bansko, Bulgaria Vezi locatia pe harta


Descriere

Localizare: Vihren Palace Ski & SPA Resort dispune de o locatie excelenta fiind situat la doar la 80 m de statia de telegondola si la aprox 300 m de centrul vechi al orasului Bansko.
Facilitati hotel: baie cu aburi, camera de bagaje, camera depozitare echipament, centru SPA & Welness, exchange, Gratar in curte, Jacuzzi cu hidromasaj, loc de joaca pentru copii, parcare, sala de fitness, restaurant, sauna. Zona de recreere:calarie, darts, depozitare echipament sportiv, jocuri (sah, table, rummy), pescuit, schi, teren de golf (9 gauri).
Facilitati camere: Hotelul a fost construit in 2007, ultima renovare a avut loc in 2013, are doua cladiri conectate intern, 4 etaje, 4 lifturi, 127 de studiouri si apartamente. Toate camerele si apartamentele Hotelului Vihren sunt mobilate elegant si sunt prevazute cu o chicineta complet utilata, mobilier tapitat si TV prin satelit. Toate camerele ofera privelisti de neegalat ale muntilor Pirinei si Rila.
Studio (41 mp): pat matrimonial sau 2 paturi, chicineta, plita electrica, mini bar, radio, televizor, frigider, telefon, aspirator, conexiune la internet, incalzire, baie cu cada sau dus, uscator de par, balcon, podeaua este acoperita cu mocheta, vedere la munte.
Apartament 1 dormitor (66 mp): pat matrimonial sau 2 paturi, chicineta, plita electrica, frigider, mini bar, radio, televizor, telefon, aspirator, conexiune la internet, incalzire, baie cu cada sau dus, uscator de par, balcon, podeaua este acoperita cu mocheta, vedere la munte.
Apartament 2 dormitoare (72 mp): pat matrimonial intr-un dormitor si 2 paturi in alt dormitor, chicineta, plita electrica, frigider, mini bar, radio, televizor, telefon, aspirator, conexiune la internet, incalzire, baie cu cada sau dus, uscator de par, balcon, podeaua este acoperita cu mocheta si parchet, vedere la munte.
Servicii copii: patuturi (la cerere, gratuit), scaune inalte pentru copii in restaurant, sectiune pentru copii la piscina, teren de joaca pentru copii (cu supraveghetor, gratuit), jocuri electronice (contra cost).
Servicii gratuite: acces la piscina interioara, fitness, sauna, baie de aburi, Wi-Fi in lobby bar, internet prin cablu in camere, vestiar pentru echipamentul de schi (nesupravegheat de personalul hotelului).
Servicii contra cost: masaj, solar, tratamente SPA, biliard, Animalele de companie nu sunt permise. Parcare: exterioara (gratuita, cu locuri de parcare limitate ), garaj (contra cost, cu locuri limitate).
Parcare: Parcare exterioara si garaj (contra cost, cu locuri limitate)

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Locatie