Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

ST. GEORGE SKI & SPA

   12 Asanitsa Str, 2770 , Bansko, Bulgaria, Bansko, Bulgaria Vezi locatia pe harta


Descriere

Localizare: Hotelul St. George & Spa este situat in partea noua a statiunii Bansko, la 570 m de telecabina si la 1.3 km de centrul orasului.
Facilitati camere: Camerele sunt luminoase şi au mobilier elegant din lemn si au in dotare: TV , internet gratuit, băi moderne, halate de baie şi papuci.
Cameră dublă 2 + 0: Aproximativ 35 mp Paturi duble sau twin, baie cu duș, uscător de păr, halate de baie, TV satelit, telefon, încălzire centrală, mini-bar, balcon. Capacitatea maximă doi adulți.
Studio 2 + 1: Aproximativ 43 mp Cameră spațioasă cu pat dublu, baie cu dus, halate de baie și papuci, uscător de păr, zonă de luat masa și chicinetă cu chiuvetă, aragaz, ceainic, frigider, televizor LCD cu TV satelit, telefon, încălzire centrală și terasă. Capacitatea maximă 2 adulți + 1 copil.
Apartament 2 +2: Aproximativ 60 mp cu pat dublu, baie cu duș sau cadă, halate de baie și papuci, uscător de păr, living separat cu o zonă de relaxare cu canapea, zonă de luat masa și bucătărie cu chiuvetă, aragaz, ceainic, vesela, mini-bar, TV satelit, telefon, încălzire centrală , terasă. Capacitatea maximă de 4 adulți.
Apartament 4 +2: Aproximativ 80 mp doua dormitoare, baie cu duș sau cadă, halate de baie și papuci, uscător de păr, living cu o zonă de relaxare cu canapea, zonă de luat masa și chicinetă cu aragaz chiuveta, ceainic, vesela, mini-bar, TV satelit, telefon, incalzire centrala, terasa. Capacitatea maximă de 6 adulți.
Facilitati hotel: barul din receptie care este prevazut cu semineu, restaurant care serveşte mâncăruri din bucătăria franceză şi mediteraneană, depozit de echipamente de schi, piscina interioară cu vedere la grădină.Zona imensa SPA oferă facilităţi moderne care includ cadă cu hidromasaj, hamam şi zonă de masaj. Oaspeţii pot să se relaxeze la saună şi baia de aburi sau să folosească centrul de fitness.
Gratuit: piscina cu apa minerala, sauna, sauna cu arome, baie de aburi, Jacuzzi, fitness, Wi-Fi in intregul hotel, depozit pentru echipamentele proprii de schi, transfer la teleschi.
Servicii cu plata: tenis de masa, biliard, masaj, baie turceasca, tratamente spa, etc.
Parcare: Parcare exterioara cu locuri limitate, gratuita.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Locatie