Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

SAINT GEORGE PALACE

   5 Kosherinata Str, 2770 Kosherinata, Bansko, Bulgaria, Bansko, Bulgaria Vezi locatia pe harta


Descriere

Localizare: Hotel Saint George Palace este situat la aproximativ 800m de telegondola si aproximativ 3 km de centrul orasului Bansko.
Facilitati hotel: receptie, restaurant à la carte, lobby bar, piano bar, piscină interioară, Spa & centru de wellness cu sală fitness, saună finlandeză, baie turcească, baie de aburi, jacuzzi, camere de masaj, camere de tratament facial și corp, room service, spalatorie, loc de joacă pentru copiii, camera de depozitare de schi, transfer la telegondolă.
Facilitati camere: Hotelul a fost construit in 2007, renovat in 2012 si dispune de 1 cladire, 5 etaje, 7 lifturi. Saint George Palace detine 155 de apartamente, inclusiv 43 de studiouri, 51 de apartamente cu 1 dormitor, 46 de apartamente cu doua dormitoare si 15 apartamente cu trei dormitoare.
Studio 50mp- este dotat cu pat dublu sau doua paturi single, pat single, canapea extensibila, vedere oras/munte, incalzire, tv, balcon, acces interent Wi-Fi (gratuit), parchet, gresie, covor, birou, servicii zilnice menaj, lenjeria este schimbata de doua ori pe saptamana, prosoapele schimbate zilnic; chicineta dotata cu ustensile si tacamuri de bucatarie, ceainic electric, aragaz electric, cuptor, aspirator, frigider; baie cu cada, cabina de dus, set de cosmetice in baie, uscator de par, toaleta, halat/ papuci.
Apartamente cu 1 dormitor 70 mp- sunt dotate cu pat dublu sau doua paturi single, pat single, canapea extensibila, vedere catre oras/ munte, incalzire, tv, balcon, acces internet Wi-Fi (gratuit), parchet, gresie, covor, birou, servicii zilnice menaj, lenjeria este schimbata de doua ori pe saptamana, prosoapele schimbate zilnic; chicineta dotata cu ustensile si tacamuri de bucatarie, ceainic electric, aragaz electric, cuptor, aspirator, frigider; baie cu cada, cabina de dus, set de cosmetice in baie, uscator de par, toaleta, halat/ papuci.
Apartamente cu 2 dormitoare 90 mp- au aceleasi dotari ca si apartamentul cu 1 dormitor.
Apartamentele cu 3 dormitoare 120 mp-au aceleasi dotari ca si apartamentul cu 1 dormitor.
Facilitati copii: Baby cots (la cerere, gratuit), in restaurant sunt scaune speciale pentru copii, zona de joaca pentru copii, bona (la cerere, cu plata), jocuri electronice (cu plata).
Servicii gratuite: sauna, baie de aburi, piscina, Jacuzzi, fitness, baie turceasca, acces Wi-Fi in intregul complex, transfer la telegondola (7:30-11:00 & 15:00-18:00, la aprox fiecare 30min).
Servicii contra cost: Biliard, masaj, tratamente la spa.
Parcare: Parcare exterioara si garaj (spatiu limitat) - gratuit pentru oaspetii hotelului.
Animale de companie: Nu sunt acceptate.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Locatie