Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

RIVERSIDE

   37 B Glaznestr, Bansko, Bulgaria, 2770, Bansko, Bulgaria Vezi locatia pe harta


Descriere

Localizare: Hotel Riverside este situat în apropiere de centrul vechi al orasului Bansko, la 300m de statia de telegondola.
Facilitati hotel: Centru Spa, restaurant elegant cu semineu, care ofera o selectie de preparate italiene si europene. Oaspetii pot utiliza gratuit piscina interioara, cada cu hidromasaj, sauna si baia de aburi, transport gratuit la statia principala de telecabina, acces gratuit internet Wi-Fi,lobby-bar, restaurantul, loc de joaca, magazine, depozit schiuri, parcare, o sala de conferinte moderna cu 70 de locuri. Receptia cu program nonstop poate organiza excursii si ofera servicii de închiriere biciclete si masini, precum si servicii de babysitting si spalatorie.
Sport & SPA: Hotel Riverside dispune de un centru SPA unic, cu piscina interioara, masaj, solar, jacuzzi, sauna, baie de aburi si sectorul privat. Oferte tratamente spa pentru fata si corp, programe de relaxare si scaderea in greutate, o gama largs de tratamente spa si pachete. Printre tratamentele Spa disponibile la se numara, de asemenea, tratamentele pe baza de plante, masajele de relaxare si aromoterapie, de care oaspetii pot beneficia contra unui cost suplimentar.
Facilitati camere: Hotelul ofera 89 camere duble, inclusiv 10 camere de familie / apartamente. Camerele elegante au aer condiționat si oferă TV prin cablu si minibar. Toate baile private includ un dus, articole de toaleta gratuite si halate de baie, iar unele au cada.
Studio (35 mp): Kitchenette, Pat dublu, Cuptor, automat de cafea, Toaster, Vedere la munti, Cuptor cu microunde, Aspirator, Frigider , Fridge, Fier si masa de calcat, TV, DVD, Radio, acces Internet, Podea acoperita cu parchet si gresie, Dus, Uscator de par.
Apartment 1 dormitor (45 mp): Dormitor cu pat matrimonial sau paturi twin, living cu canapea extensibila, Cuptor, automat de cafea, Toaster, Vedere la munti, Cuptor cu microunde, Aspirator, Frigider , Fridge, Fier si masa de calcat, TV, DVD, Radio, acces Internet, Podea acoperita cu parchet si gresie, Dus, Uscator de par.
Facilitati copii: patut copii la cerere gratuit, scaune inalte pentru copii in restaurant, baby-sitter (la cerere, contra cost), jocuri electronice (contra cost).
Servicii gratuite: transport pana la telecabina, piscina, sauna, baie cu aburi, sala de fitness, camera pentru depozitarea echipamentului de ski, wi-fi in locurilor publice.
Servicii contra cost: biliard, masaj, solar, tratamente Spa.
Parcare: Este posibila parcarea in limita locurilor disponibile (gratuita).

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Locatie