Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

PERUN LODGE HOTEL

   1 Georgi Nastev Str , 2770 Bansko, Bulgaria, Bansko, Bulgaria Vezi locatia pe harta


Descriere

Localizare: Hotelul Perun Lodge este localizat la 400 de metri de teleschi și la 800 de metri de centrul orașului.
Facilitati hotel: complexul dispune de restaurant, cafenea, bar, lift, piscina interioara 29°C, centru SPA, sauna, bai turcesti, bai de aburi, jacuzzi interior si exterior, facilitati pentru aromaterapie, fizioterapie, hidroterapie, talasoterapie, tratamente cu parafina, manichiura, pedichiura, masaj, zona de relaxare, fitness, centru medical, internet wireless, parcare, singurul simulator interior de golf din Bansko, Bancomat, Birou de schimb valutar, facilitati pentru persoanele cu disabilitati, meniu vegetarian, pivnita de vinuri, Tenis de masa (contra cost), depozitare de echipamente de ski si snowboard, Scoala de ski si snowboard (contra cost).
Facilitati camere: Hotelul a fost construit in anul 2008, are 4 etaje, 1 lift, 36 de studiouri si 46 de apartamente cu 1 dormitor.
Studio (40 mp.): sunt dotate cu dormitorcu pat matrimonial, canapea extensibila, baie dus, televizor, telefon, Conexiune la internet (contra cost), Podea acoperita cu parchet, uscator de par.
Apartamente1 dormitor: cu pat matrimonial, canapea extensibila in living, chicineta, cana electrica, aspirator, frigider, baie cu cada sau dus, televizor, telefon, podea acoperita cu parchet.
Sport și Spa: Centrul SPA complex, pietre vulcanice calde, tratamente faciale de lux, proceduri speciale cosmetice.
Facilitati copii: patut (la cerere, gratuit), scaune inalte pentru copii in restaurant (gratuit), sectiune pentru copii la piscina, teren de joaca, sala de joaca, supraveghetor si animator pentru copii (contra cost).
Servicii gratuite: acces la piscina interioara, sauna, baie de aburi, fitness, vestiar pentru echipamentul de ski, transport pana la Gondola (programul fiind afisat la hotel, la fiecare 30 de minute), seif, Wi-Fi in zonele publice.
Servicii contra cost: tenis de masa, masaj, jacuzzi, tratamente SPA, Wi-Fi in camera.
Parcare: exterioara si garaj (ambele contra cost aprox 10 eur/zi, in limita locurilor disponibile).

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Locatie