Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

MPM HOTEL SPORT

   100, Pirin Str, 2770 Bansko, Bulgaria, Bansko, Bulgaria Vezi locatia pe harta


Descriere

Localizare: Sport Hotel Spa & Relax este situat aproape de pârtiile de schi din orașul Bansko, la doar 30 m de statia de telegondola si la aprox. 500 m de centrul statiunii Bansko.

Facilitati hotel: Hotelul MPM Sport dispune de receptie, seifuri de inchiriat (contra cost), casa de schimb valutar, room service (contra cost), Wi-Fi in zona publica (gratuit), lobby bar, restaurant principal, pub irlandez, camera pentru internet, asistenta medicala.

Facilitati camere: Hotelul a fost construit in anul 2010, are o singura cladire, 5 etaje, 2 lifturi, 78 camere. Toate camerele şi apartamentele sunt mobilate cu lemn de stejar, mahon si cires care aduc oaspeţilor un sentiment de confort si eleganta.Toate spaţiile sunt acoperite cu covoare de lână.

Camera dubla 30 mp Pat dublu sau doua paturi twin, canapea extensibila, vedere la munte sau oras, incalzire, TV, telefon, mini-bar, balcon, internet Wi Fi, podea acoperita cu parchet, dus, uscator de par.

Camera dubla lux 40 mp. Pat dublu sau doua paturi twin, canapea extensibila, vedere la munte sau oras, incalzire, TV, telefon, mini-bar, balcon, internet Wi Fi, podea acoperita cu parchet, dus, uscator de par.

Apartament cu un dormitor 55 mp.Pat dublu sau doua paturi twin, canapea extensibila, vedere la munte, incalzire, TV, telefon, mini-bar, balcon, internet Wi Fi, podea acoperita cu parchet, dus, uscator de par, chicineta.

Apartament cu un dormitor lux 55 mp. Pat dublu sau doua paturi twin, canapea extensibila, vedere la munte, incalzire, TV, telefon, mini-bar, balcon, internet Wi Fi, podea acoperita cu parchet, dus, uscator de par, chicineta.

Servicii copii: patuturi (la cerere, gratuit), scaune inalte pentru copii in restaurant (gratuit), sectiune pentru copii la piscine

Servicii gratuite: accesul la piscina, sauna, baie de aburi, baie romana, vestiar pentru echipamentul de schi, Wi-Fi .

Servicii contra cost: biliard, masaj, jacuzzi, tratamente SPA etc.

Parcare: exterioara, garaj (contra cost aprox 5 eur/zi, cu locuri limitate).


Website hotel: http://www.mpmhotels.bg/eng/htmls/sport.html

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Locatie