Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

MPM HOTEL GUINNESS

   Yavor Str, 2770 Bansko, Bulgaria, Bansko, Bulgaria Vezi locatia pe harta


Descriere

Localizare: Hotel Guinness este situat la 300 m de telegondola si la 500 m de centrul orasului. Hotelul a fost construit in 2008 si partial renovat in 2013.
Facilitati hotel: Hotelul pune la dispozitia turistilor receptie, piscina interioara, sauna, baie de aburi, internet wifi la receptie, parcare, iar contra cost spatiu pentru depozitat echipamentul sportiv, biliard, sala de jocuri, tratamente spa, masaj, internet wi-fi in camere.
Facilitati cazare: Hotelul ofera 120 de studiouri și apartamente spațioase și elegante, cu vederi magnifice ale munților și pârtii de schi. Toate camerele sunt dotate cu minibar, televizor și telefon, baie cu uscător de păr și duș. Studioul este format dintr-o cameră mare cu un pat dublu sau 2 paturi separate și o canapea potrivita pentru a găzdui un adult sau un copil. Apartament 1 dormitor este dotat cu 1 pat dubu și un living cu o canapea extensibilă, potrivită pentru 2 adulți și 2 copii. Apartament 2 dormitoare este dotat cu 2 paturi si o canapea extensibila, potrivită pentru 2 adulți și 2 copii.
Sport & Spa: Centrul Spa oferă o piscină interioară, saună, baie de aburi și diferite masaje și tratamente de relaxare.
Gratuit: acces la piscina, sauna, baie de aburi, utilizare vestiar pentru echipamentul de schi, transport pana la statia schi-liftului, dupa programul hotelului, Wi-Fi in zona receptiei.
Contra cost: Biliard, jocuri electronice, tratamente SPA, masaj, Wi-Fi in camera.
Parcare: Este posibila parcarea publica gratuita la o locatie din apropiere sau privata la proprietate contra cost aprox 10 eur/zi.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Locatie