Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

MONT BLANC APARTHOTEL

   11 Dobri Chintulov Street, 2770 Noviyat Grad, Bansko, Bulgaria, Bansko, Bulgaria Vezi locatia pe harta


Descriere

Localizare: Apart Hotel Mont Blanc este situat la doar 5 minute de mers pe jos de orașul vechi, la aprox 1km si la 800m de statia de telegondola. Hotelul este conceput si construit in stil traditional autentic si isi asteapta oaspetii intr-o atmosfera specifica statiunii Bansko. Hotelul ofera un cadru prietenos si ospitalier, lucru care ii face pe turisti sa revina cu mare drag.
Facilitati hotel: Hotelul pune la dispozitia turistilor shuttle bus pana la telegondola, fitness, sauna, Jacuzzi, solar, spatiu de depozitare a echipamentelor de ski, room service, seif, lift, parcare, garaj, inchiriere auto.
Facilitati camere: Aparthotel Mont Blanc a fost construit in 2005 si dispune de o singura cladire, 4 etaje, 1 lift, 29 apartamente de lux, care va oferi o atmosfera de confort si relaxare. Toate apartamentele sunt mobilate luxos cu echipament modern și o bucătărie. Fiecare complex de apartamente are o canapea extensibila, masuta de cafea, televizor.
Apartamentele 1 dormitor (60 mp.): pat matrimonial sau doua paturi single, canapea extensibila, vedere catre munti, seif in camera, cu/fara balcon, baie cu dus, uscator de pat, chicineta cu vesela si tacamuri, frigider, radio, televizor, conexiune la internet, podeaua este acoperita cu parchet si gresie, cana electrica, cafetiera, toaster, plita electrica, cuptor, aspirator, masa de calcat si fier de calcat, usa intermediara intre dormitor si living.
Apartamentele 2 dormitoare (80 mp.): pat matrimonial sau doua paturi single, canapea extensibila, vedere catre munti, seif in camera, cu/fara balcon, baie cu dus, uscator de pat, chicineta cu vesela si tacamuri, frigider, radio, televizor, conexiune la internet, podeaua este acoperita cu parchet si gresie(bucatarie), cana electrica, cafetiera, toaster, plita electrica, cuptor, aspirator, masa de calcat si fier de calcat, usa intermediara intre dormitor si living.
Apartamentele 3 dormitoare (100 mp.): pat matrimonial, doua paturi single, canapea extensibila, vedere catre munti, seif in camera, cu/fara balcon, baie cu dus, uscator de pat, chicineta cu vesela si tacamuri, frigider, radio, televizor, conexiune la internet, podeaua este acoperita cu parchet si gresie(bucatarie), cana electrica, cafetiera, toaster, plita electrica, cuptor, aspirator, masa de calcat si fier de calcat, usa intermediara intre dormitor si living.
Facilitati copii: patut (la cerere, gratuit).
Servicii gratuite:Wi-Fi in spatii publice, seif la receptie.
Servicii contra-cost: transport pana la Gondola (la cerere, in functie de disponibilitate) aprox 2 EUR / persoana, Fitness.
Parcare: Parcare exterioara gratuita, in limita locurilor disponibile.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Locatie