Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

HOTEL ORPHEY

   2a, Banio Marinov Str, 2770 Bansko, Bulgaria, Bansko, Bulgaria Vezi locatia pe harta


Descriere

Localizare: Hotel Orphey este localizat la 200 m distanta de centrul statiunii Bansko si la aproximativ 1,5 km de gondola. Hotelul este potrivit pentru familiile cu copii și turiști individuali sau pentru grupuri. Hotelul ofera conditii excelente pentru schiori si snowboarderi.
Facilitati hotel: Hotelul Orphey dispune de receptie, room service, lobby bar, restaurant, restaurant traditional, 3 sali de conferinta (capacitate 100/50/40 locuri, facilitati: Wi-Fi, fax, xerox), magazin de suveniruri si de presa, vestiar pentru echipamentul de ski, asistenta medicala, centru SPA, piscine cu apa incalzita, zona pentru copii si jacuzzi , baie de aburi, terapii si masaj pentru corp, sala de fitness, centru de infrumusetare si de sanatate.
Facilitati camere: Hotelul a fost construit in anul 2004, are 4 etaje, 2 lifturi, 70 de unitati de cazare.
Camere duble standard (33 mp): 2 paturi normale + 1 pat suplimentar, max. 3 adulti: cu pat dublu sau 2 paturi separate, un fotoliu extensibil si o baie cu cada si feon.
Camere duble Lux (38 mp): 2 paturi normale + 2 paturi suplimentare, max. 2 adulti + 2 copii, cu pat dublu sau 2 paturi separate, o canapea extensibila, cu vedere la munte, baie cu cada si feon.
Family room (41 mp): 2 paturi normale + 2 paturi suplimentare, max. 2 adulti + 2 copii, cu 2 incaperi separate de o usa glisanta. Family room au vedere catre munte, sunt formate dintr-o camera cu pat dublu, un living cu 2 canapele extensibile si o baie cu cada si feon.
Apartament standard (51 mp): 2 paturi normale + 2 paturi suplimentare, max. 2 adulti + 2 copii, cu 2 incaperi separate de o usa glisanta. Apartamentele au vedere catre munte, sunt formate dintr-un dormitor cu un pat dublu, un living cu o canapea extensibila, un fotoliu extensibil si o baie cu cada si feon, WC-ul fiind separat.
Apartament Lux (65 mp): 2 paturi normale + 3 paturi suplientare, max. 2 adulti + 3 copii, cu 2 incaperi separate. Apartamentele au vedere catre munte, sunt formate dintr-un dormitor cu pat dublu, un living cu o canapea extensibila, 2 fotolii extensibile si un semineu, baia are cada cu jacuzzi si un WC separat.
Servicii copii: patut (la cerere), zona de joaca, babysitting (la cerere, contra cost).
Servicii gratuite: acces la piscina cu jacuzzi, baie de aburi, fitness, transport pana la Gondola, internet in camera si in zonele publice.
Servicii contra cost: tenis de masa, masaj, Hamam, jocuri electronice, biliard, seif in camera etc.
Parcare: exterioara (gratuit, in limita locurilor disponibile).

Website hotel: http://www.orphey.com/

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Locatie