Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

HOTEL BANSKO

   37 Glazne Str, 2770 Bansko, Bulgaria, Bansko, Bulgaria Vezi locatia pe harta


Descriere

Localizare: Hotel Bansko este situat in Bansko, la o distanta de aproximativ 15 minute de teleski si are la dispozitia iubitorilor de ski mai multe facilitati, atat pentru cei avansati cat si pentru incepatori. Este situat la doar aproximativ 300 m de centrul orasului Bansko si la aproximativ 1km de telegondola.
Facilitati hotel: Restaurant, lobby bar, taverna in stil folk, piano bar, doua sali de conferinta, centru SPA, sauna, jacuzzi, baie cu aburi, tratamente cu parafina, tratamente cu namol, solar, masaj, centru medical, cosmetica, programe antistress, loc de joaca pentru copii, spatiu pentru depozitarea echipamentelor de ski, scoala de ski, parcare, magazin, coafor, internet.
Facilitati camere: Hotelul Bansko este construit oferind turistilor camere in stil traditional.Complexul hotelier cuprinde 4 etaje, 2 lifturi, 39 camere si 14 suite / apartamente pe doua etaje.
Camera dubla ( aprox 18 mp) : doua paturi twin, incalzire, TV, minibar, seif, podea acoperita cu mocheta, dus, uscator.
Camera dubla lux ( aprox 20 mp) : pat dublu sau doua paturi twin, aer conditionat, nbsp; incalzire, TV, minibar, internet Wi Fi, podea acoperita cu mocheta, dus, uscator.
Apartament cu un dormitor ( aprox42 mp) : pat dublu, aer conditionat, incalzire, TV, minibar, internet Wi Fi, podea acoperita cu mocheta, dus, uscator.
Facilitati copii: Baby cots (la cerere, gratuit), in restaurant sunt scaune pentru copii.
Servicii gratuite: piscina, fitness, sauna, parcare, transfer la telegondola, depozitarea echipamentului propriu de schi, internet.
Servicii contra cost: Masaj, tenis de masa, biliard, etc.
Parcare: Disponibila parcare la proprietate gratuita (locuri limitate de parcare)

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Locatie