Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

HOTEL AMIRA

   10 Strazhite Street, 2770 Bansko, Bulgaria, Bansko, Bulgaria Vezi locatia pe harta


Descriere

Localizare: Hotelul Amira este o unitate de 5 stele tip boutique si are o amplasare excelenta in statiunea Bansko la 350 m de statia de telegondola si la 1,3km de centrul orasului.
Facilitati hotel: Hotelul pune la dispozitia turistilor urmatoarele facilitati: terasă, depozit schiuri, restaurant, club pentru copii
piscină interioară (deschisă tot anul), baie turcească/baie de aburi, masaj, spa și centru de wellness, schi, sală de fitness , saună.
Serviciii cazare: Hotelul a fost construit in 2005 si dispune de 15 apartamente cu un dormitor din care 2 sunt suite VIP cu semineu, 11 studiouri si 5 camere duble.
Cameră dublă 2 + 0 - suprafata de aproximativ 20 de metri pătrați. Fiecare cameră este cu un dormitor și baie cu toaletă și baie, terasă. Capacitatea maximă - 2 adulți .
Studio 2 + 0 - suprafata de aproximativ 40 de metri pătrați. Fiecare studio are un dormitor, o masă și bucătărie, baie cu WC și baie, terasă. Capacitatea maximă - 2 adulți.
Apartament cu 2 + 2 - suprafata de aproximativ 70 de metri pătrați. Apartamentul standard cu un dormitor este format din dormitor, living cu o canapea extensibilă, bucătărie, baie cu WC și baie, terasă. Capacitatea maximă - 2 adulți și 2 copii până la 5,99 ani.
Apartament cu 2 + 2 cu semineu- suprafata de aproximativ 70 de metri pătrați. Apartamentul are dormitor, living cu bucatarie, semineu, baie cu WC și baie, terasă. Capacitatea maximă - 2 adulți și 2 copii până la 5,99 ani.
Facilitati pentru copii: patut copii gratuit la cerere, sectiune piscina interioara pentru copii, camera pentru copii cu jocuri electronice.
Servicii gratuite: camera de relaxare, sauna, baie de aburi, jacuzzi, piscina interioara, fitness.
Parcare: Este posibila parcarea la hotel, in limita locurilor disponibile.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Locatie