Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

GRAND ROYALE HOTEL & SPA

   Todorini Ochi 3, 2770 Gurovitsa, Bansko, Bulgaria, Bansko, Bulgaria Vezi locatia pe harta


Descriere

Apart Hotel Grand Royale este situat la 600 m de telegondola si la 1 km de centrul statiunii Bansko. A fost construit in anul 2011, are o singura cladire, 5 etaje si detine 2 lifturi.
Facilitati cazare: Hotelul are 133 camere din diferite categorii : garsoniere, doua apartamente cu un dormitor, oferind confort pentru sejurul dumneavoastră .
Studio (35 mp): pat matrimonial sau doua paturi, canapea extensibila, kitchinetta, cuptor cu microunde, incalzire centralizata, TV, conexiune la internet, mini bar, baie cu dus, uscator de par, balcon, vedere la munte, podeaua este acoperita cu parchet.
Apartament 1 dormitor (60mp): pat matrimonial sau 2 paturi in dormitor, canapea extensibila in living, nbsp; kitchinetta, cuptor cu microunde, incalzire centralizata, nbsp;TV, telefon, conexiune la internet, mini bar, baie cu dus, uscator de par, balcon, vedere la munte, podeaua este acoperita cu parchet.
Apartament 2 dormitoare (130 mp): pat matrimonial sau 2 paturi in dormitoare, kitchinetta, cuptor cu microunde, canapea extensibila in living, incalzire centralizata, TV, telefon, conexiune la internet, mini bar, baie cu dus, uscator de par, balcon, vedere la munte, podeaua este acoperita cu parchet.
Facilitati hotel: piscina interioara (20-230C, 20m), centru wellness, fitness, sauna (finlandeza si aromatica), baie de aburi, masaj, 1 restaurant, 2 baruri, 2 lifturi, conexiune WiFi, programe de animatie, room service, pivnita de vinuri, biliard, depozit echipamente ski si snowboard, sala de conferinte cu echipament, shuttle bus pana la/de la partii, inchiriere fier de calcat,
Sport & SPA : Centru Spa modern, cu piscină interioară cu sectiune pentru copii , patru studiouri de masaj unde puteți alege dintr-o varietate de masaje exotice, jacuzzi, ​​saună finlandeză , saună cu arome , baie de aburi și un centru de fitness.
Facilitati copii: Pentru copii hotelul ofera o cameră specială cu jocuri, în care oaspeţii tineri se pot scufunda în distracţie si activităţi de divertisment, meniu pentru copii, programe de animatie pentru copii, patut pentru infanti.
Servicii gratuite: piscina interioara (cu apa partial minerala), baie de aburi, sauna finlandeza, sauna aromatica, club pentru copii, vestiar pentru echipamentul de ski, transport pana la Gondola, internet.
Contra cost: tratamente SPA, masaj, jacuzzi, baie turceasca, fitness, biliard.
Parcare: nepazita (gratuita, in limita locurilor disponibile).

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Locatie