Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

GRAND MONTANA

   Georgi Nastev St, 2270 Bansko, Bulgaria, Bansko, Bulgaria Vezi locatia pe harta


Descriere

Localizare: Hotel Grand Montana este situat la 3 min de mers pe jos de la telegondola (aprox 500m) si la 2 km de centrul oraşului Bansko.
Facilitati hotel: Hotel dispune de restaurant, lobby, camere pentru nefumatori, sistem se securitate, internet wifi la receptie, sauna, piscina interioara, baie de aburi, transfer pana la statia de telecabina, sala de fitness, jacuzzi, masaj si masa de tenis.
Facilitati cazare: Hotelul a fost construit in 2006, renovat in 2010, are o cladire cu 5 etaje, 1 lift, detine 11 studiouri, 18 apartamente cu un dormitor, 20 de apartamente cu doua dormitoare.
Tipuri de camera:
- Studio: spatios, prevazut cu pat dublu si un fotoliu extensibil, chicineta echipata, tv prin saltelit, internet wifi, baie proprie cu cabina de dus, uscator de par;
- Apartament cu 1 dormitor: 45 mp, dispune de un dormitor cu 2 paturi twin sau un pat dublu, chicineta echipata, tv prin saltelit, internet wifi, baie proprie cu cabina de dus, uscator de par si un living ce contine canapea extensibila;
- Apartament cu 2 dormitoare: 70 mp, dispune de 1 dormitor cu pat dublu, un dormitor cu 2 paturi single, chicineta echipata, tv prin saltelit, internet wifi, baie proprie cu cabina de dus, uscator de par si living cu canapea extensibila
Facilitati ski: distanta pana la telegondola este de 500 m, transportul pana la aceasta este sigurat, cu plecare din fata hotelului, partie de ski in apropiere.
Facilitati copii: patuturi (la cerere, gratuit).
Servicii gratuite: baie de aburi, sauna, piscina interioara, transport la Gondola, acces Internet.
Servicii contra cost: fitness, jacuzzi, masaj, tenis de masa.
Parcare: disponibila la proprietate gratuita.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Locatie