Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

EVELINA PALACE HOTEL

   Bansko, 34 Ikonom Chucholain Street, Bansko, Bulgaria Vezi locatia pe harta


Descriere

Localizare: Hotel Evelina Palace este situat într-unul dintre locurile cele mai fermecătoare din Bansko. Hotelul este localizat pe malul de vest al raului Glazne, la aproximativ 800 m de statia de telegondola si la 200 m de centrul vechi al statiunii Bansko.
Facilitati hotel: Seif (cu plata) la receptie, schimb valutar, room service, Wi-Fi in zona publica (gratuit), restaurant, lobby bar, sala de internet, camera de joaca si sports bar, sala de conferinta (cu capacitate de 80 locuri), sala de depozitare a echipamentului personal de ski (gratuit), doctor la cerere.
Facilitati camere: Hotelul oferă 42 camere duble, 3 suite, 2 apartamente, toate mobilate de lux. Fiecare camera este dotată cu TV, telefon direct, mini-bar, uscător de păr și balcon.
Camera dubla (cca 20 mp): pat matrimonial sau paturi twin,canapea extensibila, TV, telefon, minibar, balcon, fier de calcat, podea acoperita cu mocheta, asternuturile se schimba de 2 ori/saptamana.
Studio (cca 42 mp): pat matrimonial, canapea extensibila;TV, telefon, minibar, balcon, fier de calcat, podea acoperita cu mocheta, asternuturile se schimba de 2 ori/saptamana
Facilitati copii: Baby cots (la cerere, gratuit), in restaurant sunt scaune pentru copii, in restaurant (gratuit), piscina cu sectiune pentru copii, loc de joaca pentru copii in aer liber, bona (cu plata, la cerere)
Sport și Spa: Centrul SPA ofera una dintre cele mai mari piscine acoperite din regiune, sala de fitness, saună, solar, jacuzzi și baie turcească.
Servicii gratuite: Transfer la statia de teleshi (aproximativ la fiecare 1 ora), spatiu pentru depozitarea echipamentului personal de schi, piscina, fitness, sauna, Wi-Fi in zonele publice.
Servicii contra-cost: Tenis de masa, biliard, masaj, Wi-Fi in camera, etc.
Animale: Nu sunt acceptate.
Parcare: Parcare exterioara cu locuri limitate.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Locatie