Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

BANSKO SPA & HOLIDAYS

   Ul Yavor 29, 2770 Bansko, Bulgaria, Bansko, Bulgaria Vezi locatia pe harta


Descriere

Hotel Bansko Spa & Holidays se afla la 1 km distanta de Gondola si tot la 1 km de centrul statiunii Bansko. Hotelul a fost construit in 2007, renovat ultima oara in 2012, este format dintr-o cladire cu 4 etaje si 2 lifturi.
Facilitati camere: Hotelul dispune de 87 camere duble, 5 camere familiale si 6 apartamente. Toate sunt dotate cu telefon, TV satelit, seif, minibar și baie.
Cameră dublă (23mp): Pat matrimonial sau paturi twin, dulap, mini-bar, televizor LCD, telefon, baie, seif, internet prin cablu.
Camera dublă mansardă (18-20 mp) Pat matrimonial sau două paturi de o persoană, la ultimul etaj, cu tavan înclinat, dulap, mini-bar, TV prin satelit, telefon, baie proprie, seif, internet prin cablu, aer condiționat.
Studio (30 mp.): Pat matrimonial, canapea extensibila, Aer conditionat, Seif in camera, Balcon, Televizor, Telefon, Conexiune la internet, Mini Bar, Baie cu cada, Uscator de par, Frigider, masa de calcat + fier de calcat.
Apartament 1 dormitor (40 mp): pat matrimonial, canapea extensibila, usa intermediara, aer conditionat, seif, frigider, masa de calcat, fier de calcat, TV, telefon, conexiune la internet, mini bar, baie cu cada, uscator de par, podeaua este acoperita cu gresie si mocheta, balcon.
Facilitati hotel: hotelul dispune de transport gratuit inspre/dinspre partii, restaurant, bar, club de noapte, piscina interioara 28gC, centru de depozitare a echipamentelor sportive, coafor, salon de infrumusetare, fitness, sauna, jacuzzi, solar, masaj, centru SPA, spectacole de animatie, gradinita, room service, centru de acordare a primului ajutor, magazin, birou de schimb valutar, seif la receptie (cca 5 eur/zi), lift, rent a car, parcare, sala de conferinte.
Facilitati copii: patut (la cerere), scaune inalte pentru copii in restaurant, zona de joaca, babysitting (la cerere, contra cost).
Internet Wi-Fi este disponibil în zone publice și este gratuit, Internet prin modem este disponibil în camerele hotelului și este gratuit.
Sport și Spa: Hotelul se mândrește cu centru Spa cel mai modern în stil exotic asian. Centrul spa oferă saună, baie de aburi, cabina infra-roșu, piscină și jacuzzi. Numeroase tratamente de relaxare, terapii și masaje, cadă cu hidromasaj sunt disponibile pentru confortul complet al oaspeților.
Servicii gratuite: utilizarea piscinei, a saunei, a baii de aburi, zona de relaxare, fitness, transport pana la Gondola (program: 08:00 - 17:00, in functie de program).
Contra cost: masaj si tratamente spa, etc.
Parcare: exterioara - gratuita pentru clientii hotelului.

Website hotel: http://banskospa.net/

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Locatie