Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

ASTERA BANSKO HOTEL & SPA

   8 Strajite Str, 2770 Bansko, Bulgaria, Bansko, Bulgaria Vezi locatia pe harta


Descriere

Hotelul Astera Bansko este situat la poalele Muntilor Pirin, la doar 200 de metri de teleschi. Statiunea este construita în stilul tipic din Bansko , oferind camere spatioase, complet mobilate si apartamente cu vederi frumoase la munte. Hotelul are doua cladiri: cladirea principala si cladirea anexa. Spa-ul si restaurantul se afla în cladirea principala. Hotelul a fost renovat in 2012.
Facilitati camere: Hotelul este construit în stilul tipic Bansko, oferind camere si apartamente spatioase, cu vedere la munte. Toate camerele si apartamentele au balcoane. Pat pentru copii - gratuit, la cerere.
Camera dubla 2 + 1 - aprox18 mp- cu paturi twin sau un pat dublu, un pat suplimentar, cablu TV, telefon, mini-bar si seif.
Apartament cu 1 dormitor (aprox 45 mp), pat matrimonial sau 2 paturi twin, canapea extensibila, vedere catre munte, aer conditionat, sistem de incalzire, tv, telefon, seif (gratuit), balcon, wi-fi (contra cost), birou, usa interconectanta, podea acoperita cu mocheta, baie cu dus, set cosmetice, uscator de par, toaleta, halate/papuci.
Apartament cu 2 dormitoare (aprox 90 mp): pat matrimonial sau 2 paturi twin, canapea extensibila, vedere catre munte, aer conditionat, sistem de incalzire, tv, telefon, seif (gratuit), balcon, birou, usa interconectanta, chicineta dotata cu tacamuri si ustensile de bucatarie, plita electrica, cuptor, aspirator, frigider, podea acoperita cu mocheta, baie cu dus/cada, set cosmetice, uscator de par, toaleta, halate/papuci.
Facilitati hotel: sali de conferinta , lobby , restaurant , parcare , parc acvatic , centru SPA , piscina interioara , sala de bowling , dulapuri de schi , camera pentru copii - contribuie la confortul oaspeților .
Centrul Spa este compus din: sauna, dus rece, baie de aburi, baie turcească, baie de aburi, dusuri, zona de masaj, camera de relaxare. Camera VIP care contine mini sauna, baie de aburi , cabina de dus. Aquapark - este format din urmatoarele facilitati: piscina, loc pentru masaj, Jacuzzi, bazin pentru copii cu tobogan.
Servicii gratuite: : acces la piscine, aquapark, sauna, baie turceasca, fitness, depozit echipamente de ski, internet in lobby, transport pana la/de la statia de telegondola, parcare.
Servicii contra cost: tenis de masa, biliard, bowling, yoga, masaj, tratamente SPA, Wi-fi in camere
Parcare: disponibila parcare gratuita exterioara si in garaj, in limita locurilor disponibile.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Locatie