Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

THE STREAM RESORT

   Malina District, 4870 Pamporovo, Bulgaria, Pamporovo, Bulgaria Vezi locatia pe harta

Descriere

Localizare: Apart Hotel Stream Resort este situat în stațiunea de schi Pamporovo, la doar 400 m distanță de pârtiile de schi.Terenul pe care este situat complexul, ofera spre sud-est o vedere magnifica la partiile de schi si varful Snejanka.
Facilitati hotel: Hotelul pune la dispozitia turistilor urmatoarele facilitati: lobby bar cu un șemineu, 2 restaurante, Centru SPA cu piscină interioară, jacuzzi, saună, baie de aburi, masaje, sala de divertisment cu biliard, tenis de masă, darts, fitness, zonă de joacă pentru copii, depozit de schi,seif,gratarin aer liber, parcare, transfer la teleschiuri. Sporti si facilitati: jacuzzi, baie de aburi, saună aromatica.Aceasta ofera o relaxare minunata după o zi lungă petrecută pe pârtiile de schi.
Facilitati camere: Complexul este format din 75 apartamente de lux mobilate și studiouri. Cele mai multe dintre apartamente oferă o vedere uimitoare spre pârtiile de schi, pădurile de pini și spre vârfurile Snejanka. Toate apartamentele constau din bucătărie complet utilată, frigider, mașină de cafea, prajitor de paine, cuptor cu microunde,tacâmuri, uscător de păr, TV.
Studio (40 mp): pat matrimonial sau paturi twin, canapea extensibila, vedere la munti, TV, telefon, internet prin cablu, podea acoperita cu mocheta, chicineta complet utilata, prosoapele si asternuturile se schimba o data la 2 zile.
Apartament cu 1 dormitor (50 mp): pat matrimonial, canapea extensibila, vedere la munti, TV, telefon, internet prin cablu, podea acoperita cu mocheta, chicineta complet utilata, prosoapele si asternuturile se schimba o data la 2 zile.
Apartament cu 2 dormitoare (77 mp): 2 paturi matrimoniale, canapea extensibila, vedere la munti, TV, telefon, internet prin cablu, podea acoperita cu mocheta, chicineta complet utilata, prosoapele si asternuturile se schimba o data la 2 zile.
Servicii gratuite: piscina interioara, jacuzzi, sauna, baie de aburi, seif, Internet, transfer catre instalatiile de ski, spatiu de depozitare pentru echipamentul propriu de ski, patut copii (la cerere).
Parcare: Este posibila parcarea gratuita la hotel, in limita locurilor disponibile.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Locatie