Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

SNEZHANKA HOTEL

   Pamporovo, 4870 Pamporovo, Bulgaria, Pamporovo, Bulgaria Vezi locatia pe harta

Descriere

Localizare: Hotel Snezhanka se află în staţiunea de schi Pamporovo, fiind inconjurat de păduri de pini. Snezhanka Hotel este situat in centrul orasului Pamporovo si la aproximativ 1 km de la statia teleschiului.
Facilitati hotel: Restaurantul complexului serveşte preparate culinare din bucătăria tradiţională bulgară şi europeană. Oaspeţii pot savura micul dejun în confortul camerei proprii sau într-un lounge de luat masa. Pe timpul iernii, micul dejun este servit în stil bufet, iar vara este oferit un meniu fix. Oaspeţii se pot răsfăţa în centrul de wellness, care oferă masaje şi include cadă cu hidromasaj, saună şi sală de fitness. În cadrul complexului se pot închiria echipamente de schi, iar oaspeții au la dispoziție magazine de cadouri şi suveniruri. Este disponibilă parcare publică, iar oaspeții beneficiază de acces Wi-Fi gratuit în zonele publice. De asemenea, proprietatea are un bar în hol, loc de joacă pentru copii şi sală de jocuri. Se oferă un serviciu de transfer de la/la aeroport, precum şi servicii de schimb valutar. Autobuzul de schi al complexului ajunge la cel mai apropiat telescaun în 8 minute.
Facilitati camere: Unitatea de cazare a fost renovata in 2006 si dispune de 7 etaje, 3 lifturi, 153 de camere si apartamente. Toate camerele complexului Snezhanka Apartments au zonă de relaxare, chicinetă complet utilată şi baie privată cu duş. Majoritatea camerelor au balcon. Camere duble 20 mp - paturi separate si un fotoliu extensibil. Apartamente 60 mp – un living cu canapea extensibila si un dormitor cu pat dublu, ambele spatii sunt separate de un arc. Toate apartamentele au balcon. Toate camerele au incalzire centrala, TV prin satelit, telefon, mini-bar, baie cu dus, uscator de par.
Facilitati pentru copii: patuturi (gratuit), scaune inalte in restaurant (gratuit), jocuri electronice (contra cost).
Servicii gratuite: transfer cu shuttle-ul pana la statia de jos a teleschiului (08:30-10:00, aproximativ la fiecare 15 minute), acces gratuit la piscina interioara, sala de fitness.
Servicii contra cost: biliard, masaj, jacuzzi, sauna, etc
Parcare: posibilitate parcare gratuita la hotel, in limita locurilor disponibile.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Locatie