Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

REGNUM BANSKO APART HOTEL & SPA

   Asanica Place, 2770 Bansko, Bulgaria, Bansko, Bulgaria Vezi locatia pe harta


Descriere

Localizare: Regnum Apart Hotel se bucura de o locaţie perfectă, la poalele Muntelui Pirin, cu vedere panoramică uimitoare. Este o reşedinţă cu un design unic din Bansko şi oferă apartamente luxoase la 400 de metri de telegondolă şi la 900 de metri de centrul oraşului.
Facilitati hotel: piscina interioara 30°C (67 mp), salon de infrumusetare, coafor, fitness, sauna, baie de aburi, solar, masaj, jacuzzi, manicure si pedicure, restaurant, bar, barbeque, lift, seif la receptie (contra cost), internet wireless, room service, birou de schimb valutar, facilitati pentru persoanele cu disabilitati, birou rent-a-car, depozit echipamente ski si snowboard, tenis de masa (contra cost), night club, magazin, sala de conferinte cu echipament(cca 100 locuri), shuttle bus pana la / de la statia de telegondola, parcare (gratis) si garaj (contra cost) - in limita locurilor disponibile, nu se poate rezerva/garanta din agentie.
Facilitati camere: Construit in 2008, ultima renovare in 2013, 5 cladiri (conectate intre ele), 5 etaje, 5 lifturi, 131 de camere in total. Oferă studiouri de lux, apartamente cu un /doua dormitoare, complet mobilate si utilate pentru a satisface orice nevoie și dorință a clienților.
Studio (30 mp): pat matrimonial, kitchineta echipata cu vase si tacamuri, ceainic electric, toaster, plita electrica, frigider, mini bar, birou, aspirator, TV, telefon, conexiune la internet, incalzire, baie cu dus, uscator de par, podeaua este acoperita cu parchet, vedere la partie / munte.
Apartament 1 dormitor (70 mp): pat matrimonial in dormitor, canapea extensibila in living, usa intermediara, kitchineta, vase si tacamuri, ceainic electric, toaster, plita electrica, frigider, mini bar, aspirator, TV, nbsp;conexiune la internet, telefon, birou, baie cu cada sau dus, uscator de par, stand uscator de rufe, balcon, podeaua este acoperita cu parchet, vedere la partii / munte.
Apartament 2 dormitoare (90 mp): doua paturi matrimoniale in dormitoare, canapea extensibila in living, usa intermediara, kitchineta, vase si tacamuri, ceainic electric, toaster, plita electrica, frigider, mini bar, incalzire, aspirator, TV, telefon, birou, conexiune la internet, baie cu cada, uscator de par, stand uscator de rufe, balcon, podeaua este acoperita cu parchet, vedere la partii / munte.
Facilitati copii: patuturi pentru copii (la cerere, gratuit), Scaune inalte in restaurant (gratuit), sectiune pentru copii la piscina, loc de joaca pentru copii in aer liber, camere de copii cu animatie pentru copii 4-14 ani (gratuit) , babysitting (la cerere, contra cost), jocuri electronice (contra cost).
Servicii gratuite: Utilizarea de piscina interioara cu sectiune pentru copii, saune finlandeze, baie de aburi, hamam, soc si dusuri tropicale, sala de fitness, bazin de dimensiuni de inot semi-olimpic acoperit si incalzit pana la 30 ° C, doua jacuzzi in aer liber 36 ° C, un jacuzzi in aer liber privat, depozit de schi pentru echipament propriu cu instalatii de incalzire si de uscare, transfer de la statia de jos a telegondolei in programul hotelului (08:00-10:00, aproximativ la fiecare 30 min), Wi-Fi in intregul hotel.
Servicii contra cost: Tenis de masa, biliard, masaj, solar, baie turceasca, tratamente SPA.
Parcare: parcare in aer liber (in functie de disponibilitate) este gratuit pentru oaspetii hotelului, garaj se plateste.

Website hotel: http://regnum.bg/

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Locatie