Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

REDENKA HOLIDAY CLUB

   34 Sveti Nikola Str Redenka Area, 2760 Bansko, Bulgaria, Razlog, Bulgaria Vezi locatia pe harta

Descriere

Hotelul Redenka Holiday Club Bansko / Razlog este un complex de apartamente si de vile, situat in zona Redenka la aprox 8 km de Bansko si 2 km de Razlog. Complexul ofera o panorama spectaculoasa asupra Muntiilor Pirin si Muntii Rila. De asemenea distanta pana la Pirin Golf & Country Club este de aproximativ 2 km.
Facilitati hotel: hotelul dispune de restaurant, piscina interioara 27gC, Internet Wi-Fi in spatii publice, fitness, masaj, room service, seif, lift, parcare, spatiu pentru depozitarea materialelor sportive, birou de schimb valutar, transport pana la / de la telegondola (contra cost - aprox 4 eur / pers / zi / dus- intors), Meniu Vegetarian si Meniu pentru copii, teren de tenis, biliard, Sala de conferinte.
Facilitati camere: Un complex select, foarte apreciat atat de catre turistii bulgari, cat si de cei din strainatate. Redenka Holiday Club***+ este un complex nou, modern, avand dotari la nivelul celor mai inalte standarde hoteliere, oferind posibilitate de self-catering, dar si restaurante selecte cu preparate delicioase. Complexul este format din 2 cladiri de apartamente si cateva vile: Redenka Palace, Redenka Lodge, Redenka Chalets si Grand Redenka.
Complexul hotelier Redenka Holiday Club dispune de:
Hotel Redenka Palace 3*+ este un aparthotel format din 87 studiouri, apartamente cu 1 si 2 dormitoare;
Hotel Redenka Lodge 3* este un aparthotel care dispune de 19 apartamente de lux de 1 si 2 dormitoare.
Vile individuale -Redenka Chalets este un complex de 24 vile (cabane) dintre care 8 cu 2 dormitoare si 16 cu 3 dormitoare
Cladirea de apartamente Grand Redenka este cea mai noua constructie a complexului, un aparthotel format din 119 studiouri, apartamente cu 1 dormitor si apartamente cu 2 dormitoare. Majoritatea acestora sunt oferite spre vanzare.
Studio (45 mp): sunt dotate cu chicineta cu vase si tacamuri, ceainic electric, toaster, plita electrica, cuport, incalzire, aspirator, masa de calcat, fier de calcat, baie cu dus, uscator de par, televizor, DVD, Cd player, telefon, minibar, conexiune la internet, balcon, podeaua este acoperita cu parchet, vedere la munte.
Apartament 1 dormitor (50 mp): pat matrimonial, canapea extensibila in living si usa intre cele 2 unitati, cu chicineta cu vase si tacamuri, ceainic electric, toaster, plita electrica, cuport, incalzire, aspirator, masa de calcat, fier de calcat, baie cu dus, uscator de par, televizor, DVD, telefon, minibar, conexiune la internet, balcon, frigider, podeaua este acoperita cu parchet, vedere la munte.
Apartament 2 dormitoare (60 mp): pat matrimonial, canapea extensibila in living si usa intre unitati, cu chicineta cu vase si tacamuri, ceainic electric, toaster, plita electrica, cuport, incalzire, aspirator, masa de calcat, fier de calcat, baie cu dus, uscator de par, televizor, DVD, telefon, minibar, conexiune la internet, balcon, frigider, podeaua este acoperita cu parchet, vedere la munte.
Vilele cu 2 dormitoare (91 mp) sunt dotate cu pat dublu, doua paturi single, canapea extensibila, vedere catre munte, incalzire, tv, telefon, seif in camera (contra cost), balcon, acces internet WI-FI (gratuit), gresie, semineu (contra cost), sauna (contra cost), suport uscator haine, servicii zilnice menaj, lenjeria si prosoapele sunt schimbate de doua ori pe saptamana, chicineta dotata cu tacamuri si ustensile de bucatarie, cuptor cu microunde, ceainic electric, aragaz electric, cuptor, aspirator, frigider, fier si masa de calcat, baie cu cada, cabina de dus, set de cosmetice in baie, uscator de par, toaleta.
Vilele cu 3 dormitoare (102 mp) sunt dotate cu doua paturi duble, doua paturi single, canapea extensibila, vedere catre munte, incalzire, TV, telefon, seif in camera (gratuit), balcon, internet acces Wi-Fi (gratuit), gresie, semineu (contra cost), sauna (contra cost), suport uscator haine, servicii zilnice de menaj, lenjeria si prosoapele sunt schimbate de doua ori pe saptamana, chicineta dotata cu tacamuri si ustensile de bucatarie, cuptor cu microunde, ceainic electric, aragaz electric, cuptor, aspirator, masa de calcat, fier de calcat, doua bai dotate cu cada si cabina de dus, set de cosmetice, uscator de par, toaleta. Unele vile dispun de sauna proprie, o astfel de solicitare trebuie anuntata din timp.
Sport si Spa: Centru SPA , sauna, baie de aburi, jacuzzi, procedurile SPA, solar, piscine interioare si piscine în aer liber, teren de tenis.
Facilitati copii: patut pentru infanti (la cerere, gratuit), loc de joaca pentru copii (în "Redenka Palace", copiii ar trebui sa fie supravegheati de catre parintii lor).
Servicii gratuite: acces la piscina interioara încalzita (în "Redenka Palace"), acces internet.
Servicii contra cost: Transport shuttle pana la statia de baza a telegondolei din Bansko, sala de fitness, tenis de masa, biliard, masaj, jacuzzi, sauna, baie de aburi, etc
Parcare: parcare in aer liber gratuita pentru oaspetii hotelului.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Locatie