Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

RADINA'S WAY HOTEL

   Borovets, 2626 Borovets, Bulgaria, Borovets, Bulgaria Vezi locatia pe harta

Descriere

Localizare: Hotel Radina's Way este situat in statiunea de schi Borovets si oferă preparate naturale şi un centru de wellness cu tratamente de înfrumusețare. Acesta se află la 2 km de telegondola care urcă până la vârful Yastrebets.
Facilitati hotel: Hotelul pune la dispozitia turistilor: receptie, room service (cu plata), restaurant, lobby bar cu un semineu si TV, VIP bar, Wi-Fi (gratuit), depozitare pentru echipamente proprii de schi (gratuit pentru oaspetii hotelului), centru SPA & Wellness, salon de frumusete, sala de conferinte. În timpul verii, oaspeţii pot să exploreze Parcul Naţional Rila sau să viziteze obiectivele istorice, precum Sitnyakovo şi reşedinţa regală Saragyol. De la Hotelul Radina’s Way se poate ajunge uşor cu maşina la toate obiectivele turistice din Munţii Rila.
Facilitati camere: Toate camerele oferă TV cu ecran plat cu canale prin cablu, Wi-Fi este disponibil gratuit,baie, duș, cadă, uscător de păr, telefon cu linie directa, încălzire centrală, seif, balcon, terasă. Minibarul şi baia cu finisaje din marmură dau o notă de lux camerelor.
Cameră dublă 2 +1: Aprox 27 m2. Unul dublu sau două paturi de o persoană, aer conditionat, seif, TV satelit, internet, baie cu dus sau cada, uscator de par. Capacitatea maximă de 3 adulți.
Cameră de familie 2 +2: Aprox 35 m2. Unul dublu sau două paturi de o persoană, aer conditionat, seif, TV satelit, internet, baie cu dus sau cada, uscator de par. Capacitatea maximă de 3 adulți sau 2 adulți și 2 copii.
Apartament 2 +2: Aprox 58 m2 Apartamentele constau dintr-un dormitor / un pat dublu sau două paturi de o persoană, posibilitate de un pat / camera si living suplimentar, iar în camera de zi are o canapea, baie cu cadă sau duș, uscător de păr și articole de toaletă. De asemenea, în apartament: birou și scaun, TV LCD cu televiziune prin satelit, internet, seif. Capacitatea maximă de 3 adulți sau 2 adulți și 2 copii.
Apartament 2 +2 Lux: aproximativ 58 m2. Apartamentele de lux sunt situate la ultimul etaj. Fiecare are o terasă spațioasă și uși franceze cu vederi spectaculoase catre păduriile de pini. Apartamente de lux au in dotare seminee individuale. Apartamentele sunt formate dintr-un dormitor si living, iar camera de zi are o canapea. Băi cu baie sau duș, uscător de păr și articole de toaletă în cameră, birou și scaun, TV LCD cu canale prin satelit (în dormitor și camera de zi), telefon, acces Wi-Fi gratuit, seif. Capacitatea maximă de 3 adulți sau 2 adulți și 2 copii.
Sport si divertisment: piscină interioară, piscină încălzită, jacuzzi, saună, baie de aburi, masaj, pachete speciale SPA , Gym.
Restaurantul elegant oferă preparate sănătoase, cu accent pe produse de casă, sucuri de fructe proaspete şi coktailuri cu vitamine. Oaspeţii pot savura o băutură après-ski la barul din hol.
Facilitati pentru copii: Baby cot (la cerere, gratuit), scaune speciale pentru copii in restaurantul (gratuit), piscina cu sectiune pentru copii, teren de joaca pentru copii, babysitting (la cerere, cu plata), jocuri de noroc la aparate (cu plata).
Servicii gratuite: piscina, Wi-Fi, serviciu de transfer la teleschi cu program, sauna, baie de aburi si fitness ale hotelului.
Servicii contra cost: Masaj, Jacuzzi, tratamente SPA, jocuri, etc. Animale de companie: Nu sunt acceptate.
Parcare: Este posibila parcare gratuita pentru oaspetii hotelului.

Website hotel: http://www.radinasway.com/en/

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Locatie