Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

PIRINA CLUB HOTEL

   13 Krastyo Asenov Str, 2770 Bansko, Bulgaria, Bansko, Bulgaria Vezi locatia pe harta


Descriere

Localizare: Hotel Pirina Club este situat în districtul Bansko, unde se ajunge uşor la oraşul vechi şi telegondolă (statia se afla la 700m). A fost construit în stilul tipic Bansko - o combinaţie din piatră şi lemn.
Facilitati hotel: Hotelul pune la dispozitia turistilor urmatoarele facilitati: restaurant, bar, parcare, sala de gimnastica, jacuzzi, garderoba schi, internet, Seif, fier de calcat, spalatorie. Pentru amatorii de ski, Hotel Pirina Club pune la dispozitia oaspetilor spatiu pentru depozitat shiuri si transfer catre partii. Pe tot parcursul anului va puteti relaxa la sauna ori jacuzzi sau va puteti mentine forma la sala de fitness.
Facilitati cazare: Unitatea de cazare ofera :30 camere duble, fiecare cu baie proprie, TV prin satelit, internet, telefon, mini bar, balcon.
Sport & Spa: Sauna sala de gimnastica, Jacuzzi, relaxare terapeutice masaj.
Servicii gratuite: acces la sauna, fitness, tenis de masa, acces internet, depozit pentru echipamentul de ski, shuttle pana la ski lift.
Servicii contra cost: masaj, Jacuzzi.
Parcare: Posibilitate parcare la hotel, in limita locurilor disponibile.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Locatie