Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

ORPHEUS HOTEL

   Pamporovo, 4870 Pamporovo, Bulgaria, Pamporovo, Bulgaria Vezi locatia pe harta

Descriere

Localizare: Hotel Orpheus este cel mai nou complex din Pamporovo. Hotelul este situat la 150 m de centrul statiunii si 100 m de pârtiile de schi.
Facilitati hotel: Hotelul pune la dispozitia turistilor urmatoarele facilitati: receptie, seif (gratuit), schimb valutar, room service (contra cost), Wi-Fi in zonele publice (gratuit), vestiar de schi pentru echipamentul propriu, lobby bar, bar la piscina, restaurant, sala de jocuri (contra cost), sala de conferinte (capacitate pana la 100 de persoane), studio de frumusete.
Facilitati cazare: Hotelul Orpheus dispune de 75 camere duble, 90 studiouri, 90 apartamente cu un dormitor, 6 apartamente cu 2 dormitoare, 4 mansardădormitor și 2 căsuțe cu 2 dormitoare.
Camera Dubla (23 mp): pat matrimonial sau 2 paturi, aer conditionat, seif in camera (contra cost), balcon, TV, radio, telefon, conexiune la internet, mini bar, baie cu cada, uscator de par, podeaua este acoperita cu mocheta.
Apartament 2 persoane (41 mp): pat dublu, canapea extensibila, usa intre cele 2 unitati, aer conditionat, seif in camera (contra cost), balcon, TV, radio, telefon, conexiune la internet, mini bar, baie cu cada, uscator de par, podeaua este acoperita cu mocheta.
Centrul Spa: piscină, sală de gimnastică, saună, baie de aburi, baie turcească, baie cu jacuzzi, masaj, facial și cosmetice corporale, manichiură, pedichiură.
Servicii copii: Patuturi (la cerere, gratuit), scaune inalte in restaurant (gratuit), sectiune pentru copii la piscina, animatie pentru copii (gratuit).
Servicii gratuite: piscina interioara, fitness, jacuzzi, sauna, conexiune WiFi in lobby, depozit echipamente, transport catre statia de gondola Malina.
Servicii contra cost: tenis de masa, biliard, masaj, baie cu aburi, baie turceasca, tratamente spa, etc
Parcare: Posibilitate parcare exterioara gratuita pentru oaspetii hotelului, garajul este contra cost (5 euro pe zi).

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Locatie