Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

LION HOTEL BOROVETS

   Borovets, 2010 Borovets, Bulgaria, Borovets, Bulgaria Vezi locatia pe harta

Descriere

Localizare: Hotel Lion este situat într-una din cele mai liniştite zone din Boroveţ, lângă Muntele Rila. Hotelul este situat la 300 de metri de centrul complexului.
Facilitati hotel: Hotelul renovat Lion Borovets oferă piscina interioara, salon de infrumusetare, fitness, sauna, baie de aburi, masaj, jacuzzi, restaurant, bar, restaurant traditional bulgaresc - mehana, internet wireless, lift, seif la receptie (contra cost), room service, magazin, birou de schimb valutar, facilitati pentru persoanele cu disabilitati, depozit echipamente ski, tenis de masa, bilard, sala de conferinta, transport pana la/de la partii, parcare (in limita locurilor disponibile, nu se poate garanta/rezerva din agentie). Relaxare:Aveţi posibilitatea să vă antrenaţi în centrul de fitness sau vă puteţi relaxa în saună, aromoterapie, masaj,solar. Bucătăria rafinată este servită în cele 2 restaurante ale Hotelului Lion, inclusiv un tradiţional "Mehana", unde puteţi combina mâncăruri şi băuturi cu un spectacol bulgar. Alternativ, numeroasele şeminee din barul din hol vă invită să vă relaxati după o zi petrecută în munţi.
Facilitati camera: Hotel Lion are 155 de camere de diferite categorii: standard, studiouri și apartamente de lux, cu 6 camere adaptate pentru persoanele cu handicap. Fiecare cameră a hotelului dispune de un televizor, un minibar, un telefon şi baie privată cu o cadă, acces la internet.
Cameră dublă 2 +0: Aprox 20 mp - O cameră cu pat dublu sau paturi twin, pat suplimentar, baie cu cada si dus. Capacitatea maximă: 2 adulți
Cameră dublă 2 +1: Aprox 25 mp - O cameră mare cu doua paturi cu posibilitate adaugare un pat suplimentar pentru a găzdui un al treilea adult sau copil, baie cu cada si dus. Capacitatea maximă: 3 adulți.
Cameră de familie 2 +2: Aprox 30 mp - O cameră mare, cu pat dublu, canapea (pat), masă, baie cu cada si dus. Disponibil în unele camere familiale - chicinetă cu masă. Capacitatea maximă: 3 adulți sau 2 adulți și 2 copii
Apartament 4 +2: Aprox 40 mp - Doua camere separate, cu patru paturi normale. Camera are două paturi, o canapea (ori), chicinetă cu cuptor cu microunde. Cealaltă cameră are un pat, noptiere și masă de toaletă. Baie este cu cadă și duș. Capacitatea maximă: 5 adulți sau 4 adulți și 2 copii
Facilitati pentru copii: patut (la cerere, gratuit), scaune inalte pentru copii in restaurant (gratuit), sectiune pentru copii la piscina.
Servicii gratuite: acces la piscina, fitness, sauna, jacuzzi, baie de aburi, baie turceasca, transport pana la Gondola (la fiecare 30 de minute), vestiar pentru echipamentul de ski. Centrul SPA a fost renovat recent in vara anului 2013.
Servicii contra cost: tenis de masa, biliard, masaj, tratamente SPA etc.
Parcare: Este posibila parcare exterioara la hotel (contra cost aprox 4 eur/zi, in limita locurilor disponibile).

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Locatie