Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

LION BANSKO HOTEL

   Ul Georgi Nastev 11, 2770 Gurovitsa, Bansko, Bulgaria, Bansko, Bulgaria Vezi locatia pe harta


Descriere

Localizare: Hotel Lion este situat la 300 m de Gondola si la 1 km de centrul statiunii Bansko. A fost construit in anul 2005, iar ultima renovare a fost in 2010. Hotelul Lion oferă o gamă completă de servicii și facilități pentru a vă oferi o călătorie de neuitat.
Facilitati cazare: Hotelul are o singura cladire, 6 etaje, 3 lifturi, 194 de unitati de cazare din diferite categorii: camere single, camere duble, camere familiale și apartamente care oferă confort și intimitate în timpul sejurului dumneavoastră.
Cameră dublă 27mp: 2 paturi twin sau un pat dublu, o canapea extensibilă pentru al treilea adult sau copil, balcon (în unele camere). Capacitatea maximă: 3 adulți
Cameră de familie (Studio 35mp): o camera mare cu pat dublu, masa de toaleta, canapea (pat), bucătărie cu masă. Capacitatea maximă: 3 adulți sau 2 adulți și 2 copii
Apartament 40 mp: doua camere separate, cu patru paturi normale. O cameră are două paturi de o persoană, o canapea, chicinetă. Cealaltă cameră are un pat, noptiere și masă de toaletă. 2 băi. Capacitatea maximă: 5 adulți sau 4 adulți și 2 copii. Apartamentul nu are living.
Facilitati hotel: hotelul de dispune de piscina interioara 28gC, piscina pentru copii, coafor, salon de cosmetica, centru Wellness, fitness, sauna, baie de aburi, jacuzzi, masaj, SPA, solar, restaurant, meniu vegetarian, restaurant traditional bulgaresc - mehana, bar, coffee shop, discoteca, biliard, room service, birou de schimb valutar, seif la receptie (contra cost), lift, facilitati pentru persoane cu disabilitati, sala de conferinte, depozit echipamente ski si snowboard, shuttle bus pana la ski lift, parcare si garaj (cca 10 eur / masina / zi in garaj, in limita locurilor disponibile, nu se poate garanta/rezerva din agentie).
Facilitati copii: patut (la cerere, gratuit), scaune inalte pentru copii in restaurant (gratuit), sectiune pentru copii la piscina.
Servicii contra cost: accesul la piscina, sauna, jacuzzi, fitness, transport pana la Gondola (la fiecare 30 de minute), vestiar pentru echipamentul ski, biliard, masaj, solar, tratamente SPA etc.
Parcare: exterioara (gratuit), garaj (contra cost - aprox 10 eur/zi), ambele in limita locurilor disponibile.


Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Locatie