Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

HOTEL SAMOKOV

   Borovets, Main Street, 2100 Borovets, Bulgaria, Borovets, Bulgaria Vezi locatia pe harta

Descriere

Localizare: Hotel Samokov este situat în centrul statiunii Borovets (1300 m altitudine) si numai la o ora de Sofia.Hotelul este situat la doar 50 de metri de telegondola si la 250 de metri de teleschiuri
Facilitati hotel: Hotelul este dotat cu urmatoarele facilitati:piscină interioară, saună, solar, baie de aburi, sală de gimnastică , jacuzzi, scoala cu instructori de schi, tenis de masă, tenis, înot, echitaţie, diferite trasee pentru mersul pe jos. Sport si relaxare: Dotari: sala de gimnastica moderna,bowling, biliard, tenis de masa, tratamente si masaje, aromaterapie, tratament cu pietre calde.
Facilitati cazare: Hotel atrage vizitatori din întreaga lume, cu camere si apartamente spatioase. Camerele hotelului prezinta urmatoarele facilitati:mini- bar, telefon, TV , baie, balcon cu privelisti pitoresti.
Camera dubla (22mp) prevazuta cu un pat dublu sau 2 paturi single alaturate, pentru a suplimenta capacitatea de cazare, poate contine si o canapea extensibila, dispune de balcon, baie proprie, tv prin satelit, radio, telefon, minifrigider.
Facilitati pentru copii: patut (la cerere, gratuit), scaun inalt la restaurant, gradinita (contra cost copii 4-7 ani), jocuri electronice (contra cost).
Servicii gratuite: acces la piscina interioara, Wi-Fi in in spatiile publice ale hotelului, spatiu pentru depozitarea echipamentului prorpiu.
Servicii contra cost: Fitness, tenis de masa, biliard, bowling, masaj, solar, Jacuzzi, sauna, baie de aburi, baie turceasca, tratament spa, jocuri electronice, etc.
Parcare: Este posibila parcare exterioara si garaj cu locuri limitate, ambele contra cost.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Locatie