Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

HOTEL PRESPA

   Pamporovo, 4870 Pamporovo, Bulgaria, Pamporovo, Bulgaria Vezi locatia pe harta

Descriere

Localizare: Hotel Prespa este situat în centrul orasului Pamporovo. Acest hotel este situat la o distanta de 500 de metri de teleschiuri si aproximativ 50 de metri de statia de autobuz, si la 30 de metri de centrul comercial. Ultima renovare a hotelului a fost realizata in anul 2010.
Facilitati hotel: Oaspetii se pot bucura de un bogat mic dejun tip bufet, precum si de mancaruri locale la confortabilul restaurant de la Prespa. Hotelul este prevazut cu sala de gimnastica, sauna si servicii de masaj. Restaurantul are o capacitate de 180 de locuri, ofera mancaruri traditionale bulgaresti. Exista, de asemenea, o sala de conferinte cu 100 de locuri, calculatoare si jocuri electronice, biliard, fotbal de masa, magazin de articole sportive, loc de joaca, locuri de parcare gratuite. Acesta ofera diverse servicii, dintre care unele platite: vestiar echipament ski, seif la receptie, spalatorie, acces gratuit la internet în lobby. De asemenea, hotelul dispune de un bar care serveste bauturi racoritoare si gustari. Hotel Prespa are o sala de jocuri pentru copii, precum si un lounge cu semineu. Prespa este situat la 15 km distanta de Smolyan si ofera locuri de parcare gratuite. Sport & SPA : Exista un centru de sport - sauna , masaj . De asemenea, au scoală de schi la dispozitie .
Facilitati cazare: Fiecare camera are vedere la munte. Accesul la Wi-Fi este disponibil gratuit. Camerele confortabile de la Hotelul Prespa au TV prin cablu, baie proprie si minibar. Unitatea hoteliera dispune de 64 Camere duble din care 24 au balcon / Aprox 24 mp - Capacitatea maxima- 3 adulti, 5 apartamente de aprox 40 mp - Capacitatea maxima - 3 adulti, 1 apartament cu doua dormitoare Suprafata de aproximativ 60 mp. - Capacitatea maximă - 5 adulti.
Servicii gratuite: Fitness, Internet wireless.
Parcare: Exista parcare gratuita la hotel in limita locurilor disponibile.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Locatie