Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

HOTEL ORLOVETZ

   Pamporovo, 4870 Pamporovo, Bulgaria, Pamporovo, Bulgaria Vezi locatia pe harta

Descriere

Localizare: Hotel Orlovetz este localizat in centru statiunii Pamporovo, la aproximativ 800 m distanta de statia de ski lift.
Facilitati hotel: Hotelul de 10 etaje pune la dispozitia turistilor urmatoarele facilitati: centru SPA, piscina interioara, coafor, salon de infrumusetare, fitness, sauna, solar, masaj, restaurant, bar, bar panoramic, cafenea, bowling, biliard, jocuri mecanice, spatiu pentru depozitarea echipamentelor sportive, birou de schimb valutar, bancomat, seif, 3 lifturi, room service, facilitati pentru persoanele cu dizabilitati, sala de conferinte, farmacie, birou rent-a-car, transport pana la /de la ski lift, parcare si garaj.
Facilitati camere: Hotelul dispune de 98 camere duble, 7 apartamente 1 dormitor si studiouri. Camerele duble: pat matrimonial sau doua paturi single, telefon, televizor, radio, seif, mini bar, baie cu cada sau dus, uscator de par, balcon, incalzire, podeaua este acoperita cu mocheta. Studio : pat matrimonial, vedere catre partia de ski, vedere catre munti, incalzire centrala, Seif in camera, balcon, televizor, telefon, mini bar, podea acoperita cu mocheta, baie cu cada sau dus, uscator de par.
Facilitati pentru copii: meniu special, gradinita, patut pentru infanti.
Servicii gratuite: piscina interioara ( 30oC ), fitness, sauna, baie de aburi, internet wireless, transport pana la / de la partii, spatiu pentru depozitarea echipamentului prorpiu de ski.
Parcare: Este posibila parcarea gratuita la hotel in limita disponibilitatilor.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Locatie