Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

HOTEL FINLANDIA

   Pamporovo Resort, 4870 Pamporovo, Bulgaria, Pamporovo, Bulgaria Vezi locatia pe harta

Descriere

Localizare: Hotel Finlandia este situat in zona padurilor de pini, la aproximativ 1.5 km distanta de centrul statiunii Pamporovo si la 800 m departare de statia de teleski.
Facilitati hotel: Hotelul pune la dispozitia turistilor urmatoarele facilitati: seif la receptie, piscina interioara, Wi-Fi gratuit, schimb valutar, facilitati pentru persoanele cu dizabilitati, centru Wellness, sala de Fitness, sauna si baie de aburi , parcare, 2 restaurante, bar, meniu vegetarian, room service, sali de conferinte, centru de afaceri, spatiu pentru depozitarea echipamentelor sportive, tenis de masa.
Facilitati camere: Unitatea de cazare a fost renovata in 2006 si dispune de o cladire, 5 etaje, 2 lifturi, 90 camere. Hotelul ofera turistilor pentru acomodare camere duble si apartamente:
Camera dubla (22 mp): pat matrimonial sau doua paturi single, canapea extensibila, vedere catre munti, incalzire, balcon, Tv+Sat, telefon, mini bar, podea acoperita cu mocheta, cada sau dus, uscator de par, birou.
Camera Dubla Lux (36 mp) : pat matrimonial sau doua paturi single, canapea extensibila, vedere catre munti, incalzire, blcon, Tv+Sat, telefon, mini bar, podea acoperita cu mocheta, cada sau dus, uscator de par, birou si internet.
Apartament (42 mp) pat matrimonial sau doua paturi single, canapea extensibila, vedere catre munti, incalzire, balcon, Tv+sat, telefon, mini bar, podea acoperit cu mocheta, cada si dus, uscator de par, cosmetice, birou si usa intermediara.
Facilitati pentru copii: Babysitter, Patut pentru copil , camera pentru copii, inchiriere sanii pentru copii.
Servicii gratuite: piscina, sala de fitness, internet, transport pana la / de la partii, parcare, Internet wireless, depozit pentru echipamentul propriu de ski.
Parcare: Este posibilia parcarea la hotel in limita locurilor disponibile.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Locatie