Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

HOTEL BOR

   Old Centre, Borovets, 2010 Borovets, Bulgaria, Borovets, Bulgaria Vezi locatia pe harta

Descriere

Localizare: Hotelul Bor este localizat in centrul vechi al statiunii Borovets, langa fantanile de gheata si este situat la aprox. 600 m de Gondola, a fost renovat in anul 2003, are o singura cladire, 4 etaje, fara lift, 60 de camere.
Facilitati hotel: Hotelul Bor dispune de receptie, seifuri de inchiriat (contra cost), casa de schimb valutar, Wi-Fi in zonele publice, bar, restaurant, sala de jocuri, sali de conferinte (capacitatea este de 60 locuri), asistenta medicala.
Facilitati camere: Hotelul Bor dispune de camere duble: (2 paturi normale + 1 pat suplimentar, max. 2 adulti + 1 copil sau 3 adulti, cu un pat suplimentar la cerere), camera are 2 paturi separate, iar patul suplimentar este un pat pliant. Camerele au balcon, incalzire centrala, TV satelit, telefon, Wi-Fi, podea cu mocheta, baie cu cabina de dus. Unele camere au si mini frigider.
.
Facilitati pentru copii: patut (la cerere, gratuit), scaune inalte pentru copii in restaurant (gratuit), loc de joaca pentru copii, jocuri electronice (contra cost).
Servicii gratuite: acces la internet, spatiu pentru depozitarea echipamentului de ski.
Servicii contra cost: masaj.
Parcare: Este posibila parcare exterioara (gratuit).

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Locatie