Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

GREEN WOOD HOTEL & SPA

   1 Izvoro Str Betolovoto Area, 2760 Bansko, Bulgaria, Razlog, Bulgaria Vezi locatia pe harta

Descriere

Localizare: Hotel Green Wood este situat între Bansko şi Razlog, la 10 minute de mers cu maşina de staţiunea de schi Bansko. Resortul Green Wood este situat la o distanta de 300 m de cel mai apropiat teren de golf, 6 km de populara statiune de schi Bansko, 11 km de telegondola din Bansko
Facilitati hotel: 2 restaurante, bar, piscina acoperita si in aer liber, piscina pentru copii, loc de joaca in aer liber si acoperit pentru copii, centru SPA modern, sala fitness, sala de conferinte, servicii concierge, transport gratuit spre statia de teleschi (in sezonul de iarna), parcare privata si internet WiFi in zona de receptie.
Facilitati camere: Construit in 2008, ultima data renovat in 2011, unitatea dispune de o cladire, 4 etaje, 2 lifturi, 78 camere in total. Fiecare cameră este mobilată în stil modern, în conformitate cu cele mai înalte standarde hoteliere. Pentru confortul dumneavoastră fiecare camera are o chicinetă complet mobilata, LCD TV, DVD, internet, etc
Camere duble (20mp): doua paturi, incalzire centralizata, TV, conexiune la internet Wi-Fi (gratuit), baie cu dus, uscator de par, birou, vedere la munte, podeaua este acoperita cu parchet.
Studio (25 mp): doua paturi, canapea extensibila, kitchinetta, plita electrica, aspirator, cuptor cu microunde, frigider, stand uscator de rufe, incalzire centralizata, TV, conexiune la internet Wi-Fi (gratuit), birou, baie cu dus, uscator de par, vedere la munte, podeaua este acoperita cu parchet.
Apartament 1 dormitor (30 mp): doua paturi in dormitor, canapea extensibila in living, kitchinetta, plita electrica, aspirator, cuptor cu microunde, frigider, stand uscator de rufe, incalzire centralizata, TV, conexiune la internet Wi-Fi (gratis), birou, baie cu dus, uscator de par, vedere la munte, podeaua este acoperita cu parchet.
Apartament 2 dormitoare (35 mp): 2 dormitoare cu pat matrimonial sau 2 paturi, canapea extensibila in living, kitchineta, plita electrica, aspirator, cuptor cu microunde, frigider, stand uscator de rufe, incalzire centralizata, TV, conexiune la internet Wi-Fi (gratuit), birou, baie cu dus, uscator de par, vedere la munte, podeaua este acoperita cu parchet.
Samsara SPA este unul din centrele SPA cele mai moderne din regiune. Centrul SPA este locul perfect pentru rasfat trup și suflet. Centrul spa oferă o varietate de tratamente unice și masaje, care vin împreună cu tehnici SPA asiatice și tradiționale . Cosmeticele și produsele de frumusete sunt furnizate de către o companie marcă europeană. Servicii Samsara SPA: baie de aburi, sauna, duș, piscina incalzita, baie turcească, hidromasaj, VIP- zona de relaxare, masaje și terapii, SPA Fish, fitness.
Facilitati copii: patuturi (la cerere, gratuit), scaune inalte in restaurant (gratuit), sectiune pentru copii la piscina, loc de joaca pentru copii, babysitting (contra cost, la cerere), jocuri electronice (contra cost).
Servicii gratuite: transport gratuit pana la Gondola (in timpul sezonului oficial de ski), acces gratuit la piscina interioara, sauna finlandeza, baie de aburi, fitness, Wi-fi in zonele publice.
Servicii contra cost: tenis de masa, masaj, baie turceasca, tratamente SPA, jocuri electronice, etc.
Parcare: Este disponibila parcare exterioara, gratuita.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Locatie