Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

FLORA HOTEL

   Borovets, 2010 Borovets, Bulgaria, Borovets, Bulgaria Vezi locatia pe harta

Descriere

Localizare: Flora Complex - Hotel Flora Complex este localizat in centrul statiunii Borovets, la doar 50 m de Gondola.
Facilitati hotel: Hotelul dispune de receptie, seifuri de inchiriat (contra cost), room service, Wi-Fi in zonele publice, vestiar pentru echipamentul de ski, magazin, restaurant cu pub irlandez, lobby bar, casino, sala de jocuri, 2 sali de conferinte, asistenta medicala, parcare.
Facilitati cazare: Complexul este format din 2 cladiri principale (interconectate) si 5 cladiri rezidentiale aditionale. In cladirea principala noua sunt localizate o serie de studiouri si apartamente, cladirea a fost construita in anul 2005, iar cealalta cladire principala in care se afla camerele duble a fost recent renovata. Cladirile principale au 8 etaje si 4 lifturi. Complexul ofera camere duble (situate intr-una din cladirile principale) si studiouri si apartamente, care pot fi localizate in cladirea principala sau intr-una din cladirile rezidentiale.
Camera duba 13 mp - Pat dublu sau doua paturi twin, canapea extensibila, vedere la munte, incalzire, TV, telefon, seif, balcon, podea acoperita cu parchet, frigider, dus.
Studio 18 mp - Pat dublu sau doua paturi twin, canapea extensibila, vedere la munte, incalzire, TV, telefon, seif, balcon, podea acoperita cu parchet, frigider, dus, chicienta, aspirator.
Apartament cu un dormitor 40 mp. Pat dublu sau doua paturi twin, canapea extensibila, vedere la munte, incalzire, TV, telefon, seif, balcon, podea acoperita cu parchet, frigider, dus, chicienta, aspirator.
Facilitati pentru copii: patut, scaune inalte pentru copii in restaurant, teren de joaca, spatiu de joaca pentru copii (program: 18:00-22:00), jocuri electronice (contra cost).
Servicii gratuite: acces la piscina interioara, fitness.
Servicii contra cost: fitness, tenis de masa, biliard,masaj, solar, jacuzzi, sauna, baie de aburi, tratamente SPA etc.
Parcare: Este posibila parcare exterioara. Se pot aplica taxe.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Locatie