Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

FESTA WINTER PALACE HOTEL

   Borovets, 2010 Borovets, Bulgaria, Borovets, Bulgaria Vezi locatia pe harta

Descriere

Localizare: Festa Winter Palace Borovets, este situat la numai 100 de metri distanţă de pârtiile de schi şi telecabină. Luxosul hotel este situat la poalele muntelui Rila.
Facilitati hotel: Hotelul oferă 24 camere duble, 19 camere deluxe, 11 apartamente junior si 12 apartamente de lux. Dotari: piscină interioară, sauna, baie de aburi,baie rusa, facilităţi de fitness, masaj, internet wireless, incalzire centrala, jacuzzi, parcare. Pentru mâncăruri şi băuturi puteţi alege între 2 restaurante şi 2 baruri care servesc preparate gastronomice şi băuturi alese.
Facilitati cazare: Hotelul a fost construit in 2010, are 5 etaje, 2 lifturi, 67 de camere. Având mobilier de epocă şi ţesături bogate, camerele şi apartamentele spaţioase au toate balcoane cu vederi la munte.Camerele sunt dotate cu TV cablu, minibar, telefon, uscător de păr.
Cameră dublă 2 +1: Aprox 25 mp Toate camerele sunt mobilate luxos cu paturi mari king size, un mobilier în stil renascentist, perdele aurii și albastre, creând un sentiment de prestigiu si confort. Camerele au balcoane ce dezvăluie un peisaj montan uimitor. Unitatile sanitare au un stil contemporan și oferă bai cu jacuzzi și dușuri. Capacitatea maximă de 3 adulți.
Studio 2 +2: Aprox 40 mp. Ele consta dintr-un dormitor și living, unele studiouri sunt cu doua camere separate de o ușă. Dormitoarele și camerele de zi sunt dotate cu televizor LCD. Capacitatea maximă de 3 adulți și 1 copil.
Apartament 2 +2: Camera de zi si dormitor, separate de o ușă, care poate găzdui familiile cu copii. Capacitatea maximă de 3 adulți și 1 copil.
Facilitati pentru copii: baby sitter (la cerere, contra cost), patut pentru infanti, camera de joaca pentru copii.
Servicii gratuite: acces la piscina interioara, fitness, sauna, baie de aburi, camera de relaxare, dusuri de contrast, Wi-Fi internet.
Servicii contra cost: masaj, solar etc.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Locatie