Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

ELEGANT SPA HOTEL

   4 Strazhite St, 2770 Bansko, Bulgaria, Bansko, Bulgaria Vezi locatia pe harta

Descriere

Localizare: Hotelul Elegant Spa este localizat la poalele muntelui Pirin, la doar 3 minute distanta de telefericul din Bansko.
Facilitati hotel: Complexul Elegant Spa dispune de servicii excelente, centru spa cu piscina interioara, jacuzzi, baie de aburi, baie turceasca, sauna, fitness, solar, masaj, diferite varietati de terapie si saloane de infrumusetare, karaoke, scoala de schi (contra cost).Toate acestea creaza conditii maxime pentru o vacanta reusita si o experienta de neuitat. Hotelul Elegant Spa dispune de restaurant cu specific mediteranean si traditional.
Facilitati camere: Hotelul Elegant Spa are 38 studiouri si apartamente cu un dormitor, apartamente cu doua dormitoare. Toate spatiile de cazare sunt dotate cu TV satelit, baie cu dus, minibar, telefon, chichineta complet echipata.
Servicii gratuite: piscina interioara, sauna, jacuzzi, baie de aburi, sala de fitness, transport shuttle bus pana la prima statia de telecabina, parcare.
Parcare: Este disponibila parcare gratuita la proprietate.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Locatie