Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

COMPLEX KAMELIA

   Pamporovo, 4870 Pamporovo, Bulgaria, Pamporovo, Bulgaria Vezi locatia pe harta

Descriere

Localizare: Aparthotel Kamelia este situat la baza teleschiurilor care deservesc pârtiile Stoudenets (la aprox 300m), la o altitudine de 1650 de metri.
Facilitati hotel: Oaspeţii beneficiază de acces gratuit la zona de Spa a hotelului, cu facilităţi de fitness, saună, baie de aburi şi cadă cu hidromasaj, sedinte de masaj, loc de joaca pentru copii in aer liber, parcare privată, accesul la internet Wi-Fi, închirieri de mașini și transferuri de la/la aeroport, teren de sport multifuncțional unde pot juca fotbal sau tenis. Restaurantul hotelului serveşte un mic dejun tip bufet şi o varietate de preparate bulgăreşti şi europene. De asemenea, există o tavernă tradiţională şi un bar în hol.
Facilitati camera: Apartamentele Complexului Kamelia au mobilier și accesorii moderne. Sunt prevăzute cu TV cu ecran plat cu canale prin satelit şi baie privată cu duş. Camerele au, de asemenea, o chicinetă complet utilată, cu zonă de luat masa în plan deschis şi zonă de living cu şemineu. Toate unitățile sunt dotate cu acces gratuit la internet prin cablu.
Studio 30 mp reprezinta o camera cu 2 paturi separatae sau pat dublu. Fara posibilitate de pat suplimentar.
Apartament cu 1 dormitor 50 mp - este format din un dormitor cu pat dublu sau doua paturi separate, un living cu o canapea extensibila. Patul suplimentar este canapeaua extensibila.
Apartament cu 2 dormitoare 75 mp - este format din 2 dormitoare cu pat dublu sau doua paturi separate, un living cu o canapea extensibila. Patul suplimentar este canapeaua extensibila.
Apartament cu 3 dormitoare 100 mp - este format din 3 dormitoare cu pat dublu sau doua paturi separate, un living cu o canapea extensibila. Patul suplimentar este canapeaua extensibila. Toate unitatile de cazare dispun de balcon, vedere la munte, incalzire centrala, chicineta utilata (frigider, cuptor cu microunde, plita electrica, aspirator, toaster), TV prin satelit, telefon, internet prin cablu, podea cu parchet laminat sau cu gresie, baie cu cabina de dus, semineu. Uscatorul de par, masina de calcat si masa de calcat pot fi inchiriate de la receptie. Halatele de baie pot fi inchiriate de la receptia hotelului contra cost
Facilitati pentru copii: patut (la cerere, gratuit), scaun inalt la restaurant (la cerere, gratuit), baby-sitter (la cerere, contra cost), jocuri electronice (contra cost), kids club (pentru copiii 3-14 ani, gratuit), loc de joaca exterior.
Servicii gratuite: fitness,piscina interioara, vestiar pentru echipamentul de ski, internet (LAN in camere, Wi-Fi in lobby), ceai dupa-amiaza.
Servicii contra cost: tenis de masa, biliard, masaj, tratamente SPA, etc.
Parcare: parcare si garaj incalzit gratuit pentru clientii hotelului.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Locatie