Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

CLUB HOTEL YANAKIEV

   Borovets, 2010 Borovets, Bulgaria, Borovets, Bulgaria Vezi locatia pe harta


Descriere

Yanakiev Hotel este unul dintre cele mai noi hoteluri din statiunea montana Borovets, situat la aproximativ 250 m de telegondola. Una dintre partiile de schi se afla in paralel cu hotelul.
Facilitati hotel: Hotelului oferă un restaurant cu preparate din bucătăria bulgară și europeană, lobby - bar cu pian, restaurant fast-food, terasă, Centru SPA, piscina interioara, sauna, baie de aburi, jacuzzi, masaj, SPA, restaurant, bar, biliard, sala de jocuri, room service, facilitati pentru persoane cu dizabilitati, spatiu de depozitare a echipamentelor sportive, seif la receptie (aprox 2,5 eur / zi), lift, internet wireless, magazin, biliard, jocuri mecanice, birou de schimb valutar, birou rent-a-car, 3 sali de conferinte, centru de afaceri, shuttle bus pana la statia de telegondola (contra cost). Centrul Spa oferă o gamă largă de masaje și tratamente de relaxare: masajul clasic, masaj de relaxare, masaj hidro, pietre fierbinti, masaj cu ciocolata, masaj cu miere, căzi de masaj a picioarelor, proceduri tonice, aromaterapie.
Facilitati camere: Camerele hotelului dispun de 34 camere duble si 6 apartamente. Toate camerele au balcoane cu vedere la munte sau spre stațiune. Apartamentele au dormitor separat și cameră de zi. Camerele sunt dotate cuTV color, mini-bar, internet în bandă largă, telefon cu linie directa, baie.
Camerele duble (24mp): pat matrimonial sau doua paturi single, balcon, baie cu cada sau dus, uscator de par, mini bar, radio, televizor, telefon, conexiune la internet, incalzire, podeaua este acoperita cu mocheta.
Camerele duble lux (24mp): pat matrimonial sau doua paturi single, balcon, baie cu cada sau dus, uscator de par, mini bar, radio, televizor, telefon, conexiune la internet, incalzire, podeaua este acoperita cu mocheta. Au vedere la partiile de ski.
Apartament 1 dormitor (55mp): pat matrimonial in dormitor si canapea extensibila in living cu usa comunicanta intre cele doua unitati, ceainic electric, TV, telefon, balcon, conexiune la internet, mini bar, baie cu cada, dus, uscator de par, incalzire, podeaua este acoperita cu mocheta.
Facilitati pentru copii: meniu special, patut pentru infanti (gratuit, la cerere).
Servicii gratuite: accesul la piscina acoperita, conexiune la internet.
Servicii cu plata: Biliard, sauna, baie de aburi, masaj, tratamente spa si terapii, jocuri - fotbal de masa.
Parcare: Posibilitate parcare exterioara – gratuita pentru oaspetii hotelului; parcare in garaj - 35 locuri de parcare (contra cost).

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Locatie