Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

CASA KARINA BANSKO

   2770 Bansko, 5 Kralev Dvor Str, Bansko, Bulgaria Vezi locatia pe harta


Descriere

Hotel Casa Karina este un hotel de apartamente de lux, la poalele Munților Pirin, situat la 100 de metri de telegondolă și Hotel Kempinski, la 250 de metri de Parcul Pirin și aproximativ 1000 de metri de centru.
Facilitati hotel: Centru Spa, saună finlandeză, baie de aburi, baie turcească, sală de fitness, săli de masaj și relaxare, piscină interioara cu vedere spre munte, internet wireless, parcare, camera de bagaje, spalatorie, room service, transfer aeroport, excursii organizate și evenimente pentru timpul tau liber.
Facilitati camere: Hotelul Casa Karina a fost construit în 2009 și este format din 2 cladiri cu o conexiune între ele, și fiecare are un lift de serviciu. Există 80 de apartamente - garsoniere, apartamente cu una si doua dormitoare de lux, vederi incredibile ale Muntilor Rila și Pirin. Toate camerele sunt mobilate elegant, cu mobilier confortabil și practic. Fiecare dintre ele are un duș sau baie, cablu TV, bucătărie, frigider, chicinetă cu aragaz, cuptor, zona de servire și tacâmuri. Cele mai multe dintre camere au un balcon. Gratuit, la cerere Patut de copil.
Studio (45 mp.): Pat matrimonial sau doua paturi single, Canapea extensibila, Vedere catre partia de ski sau catre munte, Balcon, Tv, Telefon, Podea acoperita cu parchet si gresie, Baie cu cada si dus, uscator de par, Kichineta echipata cu tacamuri si vesela, cana electrica, cafetiera, toaster, plita electrica, aspirator, Frigider, Masa de calcat, Fier de calcat.
Apartament 1 dormitor (57 mp.): Pat matrimonial sau doua paturi single, Canapea extensibila, Vedere catre partia de ski sau catre munte, Balcon, Tv, Telefon, Podea acoperita cu parchet si gresie, Baie cu cada si dus, uscator de par, Kichineta echipata cu tacamuri si vesela, cana electrica, cafetiera, toaster, plita electrica, aspirator, Frigider, Masa de calcat, Fier de calcat.
Apartament 1 dormitor (83 mp.): Pat matrimonial sau doua paturi single, Pat matrimonial, Canapea extensibila, Vedere catre partia de ski sau catre munte, Balcon, Tv, Telefon, Podea acoperita cu parchet si gresie, Baie cu cada si dus, uscator de par, Kichineta echipata cu tacamuri si vesela, cana electrica, cafetiera, toaster, plita electrica, aspirator, Frigider, Masa de calcat, Fier de calcat. Apartamentele sunt dotate cu baie cu cada si dus, televizor, telefon, chicineta.
Facilitati copii: patut (la cerere), scaune inalte in restaurant, piscina special amenajata pentru copii.
Facilitati gratuite: accesul la piscina, sauna, baie de aburi si fitness.
Facilitati contra cost: tenis de masa, biliard, masaj, solar, baie turceasca, tratament SPA etc.
Parcare: parcare exterioara si garaj - se pot percepe taxe.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Locatie