Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

BELVEDERE HOLIDAY CLUB

   Shipotsko Area, 2770 Bansko, Bulgaria, Bansko, Bulgaria Vezi locatia pe harta


Descriere

Hotel Belvedere Holiday Club este un complex de apartamente super luxoase şi vile, oferind o gamă completă de facilităţi de înaltă clasă fiind situat la 400 de metri de gondola şi la 860 m de centrul statiunii Bansko. Hotelul ofera vederi panoramice spre Muntele Pirin.
Cazare: Construit in 2009 si renovat in 2012, hotelul are 6 etaje si lift in fiecare cladire. Complexul este format dintr-o cladire principala si 3 cladiri anexe (cladirile nu sunt conectate intre ele): centrul spa este in cladirea principala, iar restaurantul este intr-o cladire separata.
Facilitati hotel: piscina exterioara, piscina interioara 27, centru wellness, fitness, sauna, baie de aburi, solar, masaj, jacuzzi, restaurant, bar, lift, seif la receptie;(contra cost), internet wireless, depozit echipamente ski si snowboard, room service ;sala de conferinte (cca 120 locuri), centru business, echipament, magazin, bancomat, shuttle bus pana la / de la partii, parcare (in limita locurilor disponibile, nu se poate rezerva/garanta din agentie), zona securizata.
Facilitati pentru copii: meniu pentru copii, piscina pentru copii, patut pentru infanti (gratuit), camera de joaca pentru copii.
Facilitati camere: Studio (36 mp): canapea extensibila, kitchineta, vase si tacamuri, ceainic electric, toaster, plita electrica, cuptor cu microunde, frigider, aspirator, TV, DVD, radio, telefon, conexiune la internet, masa de calcat, fier de calcat, incalzire, baie cu dus, uscator de par, balcon (+/-), vedere la partii / la munte, podeaua este acoperita cu parchet si gresie.
Apartament Mic (37 mp): pat matrimonial sau 2 paturi, canapea extensibila in living, usa comunicanta intre dormitor si living, vedere la partii / munti, incalzire, TV, DVD, radio, telefon (linie interna), CD player, conexiune la internet, kitchinetta dotata cu vase si tacamuri, ceainic electric, prajitor de paine, plita electrica, aspirator, cuptor cu microunde, frigider, masa de calcat, fier de calcat, baie cu dus, uscator de par, podeaua este acoperita cu mocheta si gresie. Apartamentele mici sunt localizate la mansarda.
Apartament 1 dormitor (48 mp): doua paturi sau pat matrimonial, canapea extensibila, usa intermediara, kitchineta, vase si tacamuri, ceainic electric, toaster, plita electrica, aspirator, cuptor cu microunde, frigider, TV, DVD, radio, telefon, CD player, conexiune la internet, masa de calcat, fier de calcat, incalzire, baie cu dus, uscator de par, balcon (+/-), vedere la partii / la munte, podeaua este acoperita cu mocheta si gresie.
Apartament 2 dormitoare (78 mp.): doua paturi sau pat matrimonial, canapea extensibila, usa intermediara, kitchineta, vase si tacamuri, ceainic electric, toaster, plita electrica, aspirator, cuptor cu microunde, frigider, TV, DVD, radio, telefon, conexiune la internet, masa de calcat, fier de calcat, incalzire, baie cu dus, uscator de par, balcon (+/-), vedere la partii / la munte, podeaua este acoperita cu mocheta si gresie.
Servicii gratuite: acces la piscina, sauna, baie de aburi, fitness, jacuzzi, transfer spre statia de baza a telegondolei (intre oerele 08:00-17:00, la aproximativ fiecare 30 de minute), acces internet.
Servicii contra cost: tenis de masa, biliard, masaj, solar, sala de jocuri, jocuri electronice, tratamente spa, utilizarea terenului de fotbal.
Parcare: Parcare gratuita pentru oaspetii hotelului, locuri limitate.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Locatie